Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Astrologul Ioan Burculeț, despre România anului 2019

2019 e deja aici, dar ce ne așteaptă cu adevărat? Astrologul Ioan Burculeț a făcut în avans radiografia țării noastre din punct de vedere astrologic.

Vor fi doua momente importante ca desfasurare in decursul anului 2019 si prima etapa se deruleaza in luna Ianuarie, ulterior a doua etapa va prinde contur in luna Septembriea.c. care va contribui cu un bolcaj financiar, o perioada scurta pentru tara noastra, insa nu cum a fost primul trimestru din anul vechi 2018, cand aspectele financiare au inceput sa isi revina doar dupa luna Mai si circuitul finantelor a intrat cat de cat in normalitate.

Raman uluit cand majoritatea expertilor anuntau in previzionarea lor un an prolific financiar 2018 pentru Romania, insa lucrurile dupa cum s-au vazut nu au fost asa. De altfel si la finalul anului, in predictiile lor pentru 2019, astrologi, numerologi, clarvazatori anuntau un an dificil pentru Romania lui 2019, cu acel element de criza. Ei bine am ramas dezamagit de aspectul politizarii astrologiei in media nationala.

Dupa mine este aberant, insa nu este treaba mea in calitate de specialist sa ma pronunt asupra deciziilor altora cum interpreteaza si “influenteaza” acest “ceas elvetian” numit astrologie si care transpune prin aspectele din harta astrologica valorile timpului si evenimentleor viitoare sau pentru un moment dat atat din viitor cat si din trecut! Un celebru astrolog in studiile lui enunta: “planetele trebuiesc privite cu respect pentru a nu se intoarce efectul lor – simbolistica – impotriva ta!”. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top