Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

VINDECAREA PRANICĂ: Cum îți armonizezi energiile

VINDECAREA PRANICĂ. Ce este vindecarea pranică? Întrebarea corectă ar fi: Ce nu este vindecarea pranică? Este vorba despre o tehnică de a armoniza energiile care ne cuprind, eliminându-le cât mai posibil pe cele negative. Prin vindecarea pranică scapi de stres, de anxietate, de gânduri negative și îți vindeci corpul din punct de vedere spiritual.

Prana în sanscrită înseamnă „energie”. Energia poate fi folosită pentru prevenirea și vindecarea de boli, acționând la originea lor, însănătoșind în primul rând chakrele. Însă despre ce tip de energie este vorba? Conform practicilor ezoterice indiene, se folosește în mod deosebit chakra inimii pentru vindecarea întregului corp și lumina solară.

CITEȘTE ȘI: MAMELE ȘTIU ASTA DESPRE COPIII DE 3 ȘI DE 2 ANI
Tehnica de vindecare pranică curăță sufletul de intemperii și energizează întregul corp. Există mai multe metode de a te vindeca, noi le vom enumera doar pe cele mai importante:
1. Puneți într-un pahar apă curată de izvor și lăsați-l spre răsărit, pe pervazul geamului din camera unde dormiți (e foarte important să aveți geamul construit către Răsărit). Stați în poziție de yoga în fața geamului și priviți atenți către bulele din pahar. Concentrați-vă cu atenție asupra acestora și, în momentul în care vedeți că apa din pahar începe să sclipească, este semnul că începeți să vă curățați pe dinăuntru.

2. Dacă ai grădină sau ești în parc, așează-te pe o pătură în poziție de yoga și întinde mâinile spre soare ținându-ți respirația timp de 20 de secunde. Respiră apoi puternic și spune orice rugăciune pentru îndeplinirea dorințelor tale.

3. Dacă ai o stare de anxietate, pentru a scăpa de stres, pune un pahar sau un vas cu apă curată de izvor pe capul tău și stai în aceeași poziție de yoga cu privire către Apus. Energia solară îți va lumina corpul întreg și va vindeca chakrele bolnave, prin intermediul vasului cu apă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top