Connect with us

Revistateo.ro

Cum îți vindeci CHAKRELE cu ULEIURI ESENȚIALE

Stiri

Cum îți vindeci CHAKRELE cu ULEIURI ESENȚIALE

CUM ÎȚI VINDECI CHAKRELE CU ULEIURI ESENȚIALE:

1. CHAKRA MULADHARA
Această chakră se află la baza șirei spinării și se ocupă cu siguranța. Este chakra care ne asigură stabilitatea, având în vedere că este localizată în zona coccisului. Pentru echilibrarea acestei chakre, folosește patchouli.

2. CHAKRA SVADHISTANA
Se numește și chakra sacrală sau chakra care controlează pofta sexuală și creativitatea. Aceasta se situează la nivelul abdomenului inferior, și, pentru a o ține în echilibru, este nevoie să folosești ulei din lemn de santal.

CITEȘTE ȘI: BOLILE SUNT ATRASE DE FELUL ÎN CARE GÂNDIM ȘI NE COMPORTĂM

3. CHAKRA MANIPURA
Chakra manipura este chakra plexului solar și o puteți găsi în zona abdomenului superior, zona stomacului. Această chakră este responsabilă cu evitarea stărilor de anxietate deoarece asigură încrederea și respectul de sine. Dezechilibrarea ei poate duce la probleme serioase precum depresia. Puteți folosi ulei esențial de mentă pentru echilibrare.

4. CHAKRA ANAHATA
Uleiul esențial de trandafiri vindecă și echilibrează chakra inimii, cea care este responsabilă cu nevoia și capacitatea de a iubi și a ierta.

5. CHAKRA VISHDUDHA
Aceasta se află la nivelul gâtului iar echilibrarea ei se poate realiza cu ajutorul aromelor de eucalipt. Această chakră este responsabilă cu libera exprimare, nu de alta, dar acest lucru se poate verifica în momentul în care vorbim în public și avem un nod în gât. Este de fap tensionarea acelui punct energetic.

6. AL TREILEA OCHI
Ochiul conștiinței, ochiul minții se află în frunte, la distanță egală între cei doi ochi. Uleiul de lavandă protejează cel de-al treilea ochi. Acest ochi este responsabil cu conștientizarea.

7. CHAKRA SAHASRARA
Această chakră, cunoscută și ca chakra coroanei, se ocupă de spiritualitate și ne conectează cu frumusețile adevărate ale vieții. Uleiul de lămâie poate fi folosit pentru spălarea scalpului pentru echilibrarea acestei chakre.

Modul prin care se pot echilibra chakrele cu uleiurile meționate mai sus este același: 2-3 picături din fiecare ulei aplicate printr-un masaj suav în fiecare punct energetic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top