Connect with us

Revistateo.ro

Scapa de toxine si dureri cu acest tratament inedit

Stiri

Scapa de toxine si dureri cu acest tratament inedit

Daca vrei sa te eliberezi de toxine si dureri si iti doresti un moment de relaxare la finalul zilei, poti apela la acest tratament super eficient. Trebuie doar sa amesteci cateva ingrediente si sa le adaugi in apa pentru baie. Rezultatele te vor uimi!

De-a lungul zilei corpul tau acumuleaza o multime de toxine, pesticide si chiar metale gresele. Acestea ingreuneaza modul in care organismul functioneaza si, in timp, pot conduce la aparitia unor afectiuni grave. Pe langa asta, stresul si stilul de viata haotic afecteaza intreg corpul si din aceasta cauza este posibil sa suferi deseori de dureri musculare sau de incheieturi.

CITESTE SI: BEA ZILNIC ACEST CEAI SI NU VEI MAI AVEA PROBLEME DE CIRCULATIE

CITESTE SI: 10 SIMPTOME ALE CANCERULUI IGNORATE DE MAJORITATEA FEMEILOR

Cu acest remediu rapid si eficient vei reusi sa te relaxezi si sa elimini toate toxinele din corp. Durerile se vor ameliora ca prin minune si tu vei avea un somn mult mai linistit si odihnitor. Adauga toate ingredientele de mai jos in apa pentru baie si scapa de griji pentru cateva minute. Uite ce trebuie sa faci!

Amesteca o jumatate de cana de sare Epsom cu 3 linguri de bicarbonat de sodiu si 10 picaturi de ulei esential de levantica. Adauga acest amestec intr-o cada plina cu apa calda (nu fierbinte!). Lasa sarea sa se dizolve si apoi relaxeaza-te in aceasta baie cel putin 10-15 minute. Daca ai dureri musculare puternice inlocuieste uleiul de levantica cu cel de musetel, iar daca suferi de oboseala cronica adauga si ulei de menta.

O singura baie este suficienta pentru a te convinge de beneficiile sale miraculoase. Acest tratament iti pune metabolismul in functiune si astfel te ajuta chiar si sa pierzi kilogramele in plus. Previne diabetul si reduce celulita, stimuland circulatia sangelui si te scapa rapid de toxine si dureri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top