Connect with us

Revistateo.ro

vindecarii

Stiri

Descoperă secretele vindecării energetice

Noii oameni de ştiinţă studiază fizica cuantică, iar în prezent există foarte multe studii care au în centru secretele vindecării energetice.

CITEȘTE ȘI: DESCOPERĂ PAȘII SPRE ECHILIBRAREA CHAKRELOR TALE

Un numar foarte mare de descoperiri științifice despre secretele vindecării energetice și-au făcut apariția din zona Rusiei în ultimii zeci de ani. Aceiași cercetători de origine rusă sunt cei care au descoperit capacitatea celulelor organismului de a comunica între ele prin intermediul unui câmp asemănător câmpului electromagnetic.

În cadrul unui experiment cercetătorii au pus câte o jumătate dintr-un țesut de cultură în două containere sigilate dar prevăzute cu o fereastră de sticlă. Dacă fereastra era construită din sticlă obişnuită, atunci orice acţiune asupra ţesutului dintr-un recipient nu avea niciun efect asupra celuilalt, dar dacă fereastra era confecţionată din sticlă de cuarţ, despre care se ştie că permite trecerea radiaţiilor UV,  atunci în numeroase experimente, s-a observat că orice acţiune realizată asupra unuia din ţesuturi crea un efect asupra celui sănătos în numai câteva ore.

Noii oameni de ştiinţă studiază fizica cuantică iar în prezent există foarte multe studii care indică faptul că celulele comunică mai degrabă prin unde decât prin semnale chimice. Biologia convenţională a restrâns acest studiu la credinţa că semnalele sunt transmise prin intermediul substanţelor chimice sau ioni. Motivul principal pentru care ştiinţa ţine cu dinţii de această credinţă este datorat influenţei corporaţiilor farmaceutice multinaţionale.

Dacă noi am reuşi să învăţăm cum anume putem vindeca prin metode energetice, fapt care deja începe să se întâmple, asta înseamnă că ne putem vindeca singuri fără a apela la tratamente durerose și costisitoare. Așadar secretele vindecării energetice te pot ajuta să scapi de multe boli sau afecțiuni ale organismului tău.

Sursa foto: noulpamant.ro

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top