Connect with us

Revistateo.ro

VIDEO/FOTO EXCLUSIV: SUPER BOWL 2015 - 13 minute cu Katy Perry

Stiri

VIDEO/FOTO EXCLUSIV: SUPER BOWL 2015 – 13 minute cu Katy Perry

Explozie de culori la Super Bowl 2015! 1 Februarie a fost ziua în care întreaga Americă a sărbătorit cel mai important eveniment național, după Ziua Independenței. Iar cea care a adus explozia de bucurie a fost Katy Perry, însoțită la scurt timp de Lenny Kravitz.

Katy Perry și-a început numărul cântând pe un tigru gigant, care ne duce cu gândul la animalele mitologice. Prima piesă cântată de artistă a fost „Roar”, ținând în frâie hamurile cu care conducea tigrul. Imediat după „Roar” a urmat hitul anului trecut din Statele Unite, „Dark horse” (cele mai multe vizualizări pe Youtube). În acel moment a intrat în scenă Lenny Kravitz, care a continuat spectacolul cântând una dintre piesele celebre ale lui Katy Perry, „I kissed a girl”, în variantă rock.

VEZI ȘI: SUPER BOWL 2015 – POSTERUL CU KATY PERRY

A urmat apoi „California gurlz”, piesă cu un cor despre care nu știm dacă l-a adus Katy Perry de acasă sau a fost într-adevăr parte din public. Finalul a fost de-a dreptul unul de artificii („Firework”), artista apărând în fața americanilor cu o stea strălucitoare. O altă prezență, eclipsată de Katy Perry, dar care a avut și ea momentul ei, a fost Missy Elliot care a cântat trei melodii: „Get ur freak on”, „Work it” și „Lose control”.

VIDEO FOTO EXCLUSIV SUPER BOWLD 2015 13 minute cu Katy Perry1

VIDEO FOTO EXCLUSIV SUPER BOWLD 2015 13 minute cu Katy Perry2

Surse: – fotografii: time.com, cromosomax.com; Video: YouTube.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top