Connect with us

Revistateo.ro

Uite cine va cânta la Super Bowl anul acesta

Inedit

Uite cine va cânta la Super Bowl anul acesta

Uite cine va cânta la Super Bowl anul acesta. Lenny Kravitz, în vârstă de 50 de ani, va urca pe scenă alături de Katy Perry, care a fost aleasă de Liga naţională de fotbal american (NFL) şi de difuzorii galei Super Bowl, în noiembrie, pentru a cânta în pauza dintre cele două reprize ale finalei, informează AFP.

Meciul adună în faţa televizoarelor milioane de fani, iar pentru asta se investeşte în fiecare an o căruţă de bani. Anul trecut, pauza a fost întreţinută de cântăreţul Bruno Mars şi de grupul rock Red Hot Chili Peppers, iar show-ul a fost vizionat de un număr record de 111,5 milioane de telespectatori doar în Statele Unite ale Americii.

Cântăreaţa Katy Perry,protagonista de anul acesta, în vârstă de 30 de ani, a devenit cunoscută datorită unor piese cu mare priză la public, precum „I Kissed A Girl”, „Firework”, „California Gurls”, „Dark Horse” şi „Part of Me”.

Artista americană este, de asemenea, vedeta cu cei mai mulţi admiratori pe Twitter.
Este cunoscut faptul că industria muzicală, printre multe altele de altfel, consideră gala Super Bowl una dintre cele mai bune modalităţi de promovare, artiştii aşteptându-se la creşteri ale vânzărilor de discuri în urma concertelor din pauza evenimentului sportiv.

Artişti celebri, precum Beyonce, Madonna, The Who, Bruce Springsteen, Prince, The Rolling Stones, Paul McCartney, Sting şi Michael Jackson au participat în trecut la gala Super Bowl.

Pe lângă concertele inedite, telespectatorii au ocazia ca în timpul finalei să urmărească diferite reclame ce au ca temă centrală evenimentul sportiv, pentru care sunt cheltuite câteva milioane de dolari pe fiecare spot publicitar, fiind considerat cel mai scump spaţiu de advertising din lume.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top