Connect with us

Revistateo.ro

Katy Perry e gata de SUPER BOWL 2015! VEZI POSTERUL

Stiri

Katy Perry e gata de SUPER BOWL 2015! VEZI POSTERUL

Katy Perry și Lenny Kravitz apar împreună pe posterul Super Bowl 2015, alături de niște pisicuțe și unicorni foarte simpatici. Cei doi vor încânta publicul și pe fanii fotbalului american pe 1 februarie, în Arizona (University of Phoenix Stadium).

Katy Perry se pregătește din plin pentru ediția din acest an a Campionatului Național de Fotbal American, postând fotografii pe Twitter în care își face pedichiura sau le prezintă fanilor posterul pe care apare împreună cu legendarul Lenny Kravitz. Ceea ce a atras atenția fanilor, înnebuniți din clipa în care au văzut posterul, este personajul pe care îl interpretează Katy Perry: o pisicuță astronaută foarte sexy.

Super Bowl este evenimentul sportiv al anului în Statele Unite, celebrat pentru prima oară pe 15 ianuarie 1967. Super Bowl este meciul pentru campionat a National Football League (NFL). Super Bowl este cel mai urmărit program de televiziune în fiecare duminică de la data la care se organizează an de an. Evenimentul este de o amploare națională și internațională chiar, ziua în care are loc meciul și spectacolul de pe stadion, unde participă numeroși artiști în vogă, numindu-se The Super Bowl Sunday.

În 2014, Campionatul a fost câștigat de Seattle Seahawks, care i-a învins pe cei de la Denver Broncos cu 43-8. Anul trecut, evenimentul s-a ținut în East Rutherford (New Jersey) pe MetLife Stadium.

Katy Perry e gata de SUPER BOWL 2015. VEZI POSTERUl1

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top