Connect with us

Revistateo.ro

Katy Perry si Orlando Bloom s-ar fi despartit

Stiri

Katy Perry si Orlando Bloom s-ar fi despartit

Presa internationala scrie ca Orlando Bloom si Katy Perry s-ar fi despartit. Informatia a ajuns rapid si in presa din Romania. Pana acum, niciunul dintre cei doi nu a confirmat ruptura.

Cu toate ca nu au zis nici da, nici ba, cei doi nu se mai afiseaza in public de ceva vreme. Dupa scandalul iscat in vara de fotografiile in care Orlando Bloom a aparut in costumul lui Adam alaturi de cantareata, nicio veste nu a mai aparut despre relatia lor.

O despartire despre care vorbeste toata lumea

Dupa nici un an de relatie, Katy Perry si Orlando Bloom s-ar fi despartit, scrie Huffington Post, relateaza Agerpres.

Cei doi si-au confirmat relatie de iubire in luna mai, dupa cateva saptamani bune in care presa mondena de peste Ocean a facut tot felul de speculatii. Cei doi au aparut impreuna la Festivalul de Film de la Cannes. Conform publicatiei In Touch Weekly, cele doua staruri au decis sa se desparta.

Sursa jurnalistilor sustine ca Orlando si-a anuntat prietenii ca se desparte imediat dupa noaptea de Halloween. „El a sustinut ca, pur si simplu, nu este gata sa se casatoreasca si sa aiba copii”, declara un apropiat al cuplului pentru sursa citata mai sus.

CITESTE SI: Motivul socant din cauza caruia Angelina Jolie se desparte de Brad Pitt

Katy Perry a mai avut in trecut relatii cu celebritati. Aceasta s-a iubit cu producatorul muzical Diplo, cantaretul John Mayer si Russell Brand. De Brand a divortat in anul 2013. Orlando Bloom are un baiat in varsta de 5 ani cu fosta sotie, super-modelul Miranda Kerr.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top