Connect with us

Revistateo.ro

Cât de ușor poate fi răpit un copil

Stiri

VIDEO ȘOCANT: Cât de ușor poate fi răpit un copil?

Joey Salads este o vedetă a internetului, asta datorită farselor sale. De data aceasta el s-a gândit să înregistreze o acțiune în cadrul unui spațiu de joacă pentru copii, prin care a vrut să demonstreze cât de ușor sunt furați cei mici, chiar de sub ochii părinților.

Acesta a plecat la braț cu un cățel simpatic, iar înainte de a acționa, i-a avertizat pe părinți de intențiile sale. Siguri pe copiii lor, adulții i-au spus străinului că cei mici nu vor pleca în veci alături de el, indiferent de trucurile pe care ar putea să le încerce.

CITEȘTE ȘI: STUDIU INCREDIBIL. Copiii cu dizabilități nu se pot integra din cauza părinților

Pentru că micuților li se spune mereu acasă să vorbească doar cu cei pe care îi cunosc și să nu plece niciodată din parc alături de străini, cele trei mame surprinse pe înregistrare i-au dat mână liberă bărbatului.

Salads se îndreaptă încrezător către spațiul de joacă, unde îi întreabă pe copii dacă vor să se joace cu cățelul. Cum nu puteau rezista tentației, aceștia încep să mângâie patrupedul și să se interacționeze cu străinul. La scurt timp, bărbatul le spune că ar mai avea alți căței, așa că cei mici merg de mână cu acesta, fix sub privirile uimite ale mamelor.

VIDEO ȘOCANT: Cât de ușor poate fi răpit un copil?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top