Connect with us

Revistateo.ro

VIDEO. Selena Gomez și-a uimit fanii la premiile AMA

Inedit

VIDEO. Selena Gomez și-a uimit fanii la premiile AMA

Selena Gomez și-a uimit fanii la premiile AMA cu o interpretare extrem de emoționantă a noului său hit „The heart wants what it wants”. Artista a cântat în mijlocul scenei, iar în spatele ei au rulat diverse imagini, printre care o pereche de aripi de înger care au pus-o într-o postură abosult divină.

Punctul culminant al momentului a fost spre final, când ochii Selenei s-au umplut de lacrimi. Se pare că toată lumea a fost emoționată de interpretarea ei, inclusiv prietena sa cea mai bună Taylor Swift, care a plâns și ea. Piesa este una foarte personală, iar această interpretarea dramatică se datorează și faptului că artista tocmai a trecut printr-o despărțire dureroasă de iubitul ei Justin Bieber.

Selena Gomez a fost îmbrăcată într-o rochie nude creată de Giorgio Armani și a avut un machiaj discret care s-a potrivit perfect cu momentul atât de natural și de impresionant. Este clar că artista a simțit cu adevărat ceea ce a cântat și cel mai probabil despărțirea de Justin încă o afectează. Un lucru este cert – această interpretare a mișcat audiența și este astăzi pe buzele tuturor. Voi ce credeți?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top