Connect with us

Revistateo.ro

Internet

Selena Gomez a fost la un pas de moarte după operația de transplant la rinichi. Mărturisirile donatoarei

Tânăra care i-a donat un rinichi artistei Selena Gomez face mărturisiri în premieră despre ce s-a întâmplat în 2017, după operația de trei ore.

Francia Raisa susține într-un interviu pentru publicația W că Selena Gomez a fost la un pas de moarte atunci, scrie The Independent.

„Nu voiam să mănânc sau să beau nimic. Selena a avut și ea o complicație. La câteva ore de la operație m-am trezit și am văzut un mesaj de la ea în care mi-a scris: „Sunt foarte speriată. Rinichiul meu era foarte activ, dar când m-am mișcat mi s-a spart o arteră”, a povestit ea.

Cântăreața a intrat apoi din nou în operație, iar medicii i-au luat o venă din picior pentru reconstrucția unei artere noi. Raisa spune că Selena Gomez putea să moară în orice clipă.

„Sunt conștientă cu unii dintre fani au observat că stau departe de viața publică. Am descoperit că am nevoie de un transplant de rinichi. A fost ceea ce mi-a trebuit pentru starea mea de sănătate”, scria Gomez la acel moment.

CITESTE SI: News Weekly: Justin Bieber va deveni tată!

Selena Gomez s-a retras din muzică o vreme

Cantareata mexicana Selena Gomez abandoneaza scena din motive de sanatate. Anuntul care face deja inconjurul lumii vine in urma mai multor analize pe care vedeta si le-a facut. Medicii ii recomanda sa evite sub orice forma epuizarea, vedeta fiind diagnosticata cu o boala autoimuna numita lupus.

Afectiunea lupus este o boala autoimuna cu care se poate trai, insa, persoanele care trebuie sa se expuna publicului precum artistii au dificultati uriase deoarece boala este asociata cu starile de anxietate foarte dese si depresia, atacurile de panica si chiar atacurile cerebrale in cele mai severe cazuri.

Selena Gomez a anuntat ca se retrage din lumea muzicii, cel putin pentru moment. Prioritara pentru ea in clipa de fata este sanatatea si nicidecum lumea spectacolului, iar fanii par sa inteleaga acest lucru, desi sunt foarte tristi.

Potrivit datelor furnizate de Asociatia Internationala de combatere a bolii Lupus, s-au descoperit tratamente alternative pentru a stopa evolutia afectiunii.

„Vreau sa fiu proactivan si sa ma preocup mai mult pe sanatatea si fericirea mea. M-am gandit ca cel mai bun mod de a face asta este sa iau o pauza de la muzica”, s-a confesat vedeta pentru presa straina, noteaza salud180.com.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Internet

To Top