Connect with us

Revistateo.ro

Star

Cântăreața iubită de români s-a vindecat de BOALĂ! Medicii nu i-au dat șanse, dar Dumnezeu a salvat-o!

Fanii nu mai pot de fericire! Cântăreața lor preferată a învins boala și se pregătește să revină în forță în showbiz cu noi proiecte de anvergură.

Selena Gomez a scăpat de Lupus

Selena Gomez, depistată cu boala Lupus în urmă cu câțiva ani, este astăzi un alt om. Gomez va juca alături de Elle Fanning şi Timothée Chalamet în următorul proiect, despre care încă nu se ştiu detalii.

Afectiunea lupus este o boala autoimuna cu care se poate trai, insa, persoanele care trebuie sa se expuna publicului precum artistii au dificultati uriase deoarece boala este asociata cu starile de anxietate foarte dese si depresia, atacurile de panica si chiar atacurile cerebrale in cele mai severe cazuri.

CITEȘTE ȘI: Lupus – 8 simptome pe care fiecare femeie trebuie sa le recunoasca

Potrivit datelor furnizate de Asociatia Internationala de combatere a bolii Lupus, s-au descoperit tratamente alternative pentru a stopa evolutia afectiunii. „Vreau sa fiu proactivan si sa ma preocup mai mult pe sanatatea si fericirea mea. M-am gandit ca cel mai bun mod de a face asta este sa iau o pauza de la muzica”, s-a confesat vedeta pentru presa straina, noteaza salud180.com.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top