Connect with us

Revistateo.ro

Internet

News Weekly: Justin Bieber va deveni tată!

O veste neașteptată sosește din lumea vedetelor din afară. Îndrăgitul artist Justin Bieber, cel care are milioane de fani va deveni tată. Cel puțin asta susține publicația News Weekly.

Știrea nu a fost confirmată până la această oră de cântărețul canadiana și nici de iubita lui, Selena Gomez.

Cei de la News Weekly Australia scriu că informația este un adevărată și se va face totul public în curând.

„Vestea e că Selena e gravidă şi i-a spus asta lui Justin în vacanţa lor din Jamaica. Justin nu se aştepta însă e încântat, reacţia lui a fost una pozitivă.”, scrie publicaţia.

Justin și Selena s-au împăcat recent după ce au fost o perioadă separați. Cei doi au avut o relație cu năbădăi de-a lungul anilor.

CITEȘTE ȘI: Claudia Pavel a spus tot adevărul despre relația cu Cătălin Cazacu

Justin Bieber și Selena Gomez, ținta ironiilor deplasate

Justin Bieber și Selena Gomez au fost ținta umilințelor în cadrul galei Roast Comedy Central (2015) – singurul festival unde vedetele se pot critica între ele, cu umor. Justin Bieber a participat pentru prima dată la Roast Comedy și ținta ei favorită a fost Selena Gomez.

La Roast au mai participat Ludacris, Jeff Ross, Shaquille O´Nei și Snoop Dogg, care l-au făcut de râs pe Justin Bieber. Lookul de băiat bun pe care și l-a adoptat Bieber în ultima vreme nu l-a ajutat să scape de sulițe și să râdă lumea de el.

Povestea sa de iubire cu Selena Gomez a născut cele mai multe glume, unele de-a dreptul deplasate.

Actorul de comedie Jeff Ross a început să îl atace pe Bieber vorbind despre Selena Gomez: „Selena Gomez a dorit să vină la emisiune, dar acum iese cu un alt bărbat… E adevărat că te-a lăsat pentru că i-a ieșit mustața mai devreme decât ți-a ieșit ție?”, îi ataca Ross pe cei doi, râzând.

Jeff Ross continuă spunând că Selena Gomez a avut relații sexuale cu el și „asta e dovada că mexicanii fac treburile pe care nici americanii nu sunt în stare să le facă”.

Sursa foto: hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Internet

To Top