Connect with us

Revistateo.ro

VIDEO. Rezultatul acestui număr de magie TE VA SURPRINDE!

Stiri

VIDEO. Rezultatul acestui număr de magie TE VA SURPRINDE!

Bărbatul din videoclipul de mai jos are față de magician. Și vrea cu tot dinadinsul să te convingă că este unul dintre magicienii cei mai misterioși pe care i-ai văzut vreodată. Până și felul în care vorbește și te privește direct te-ar face să te gândești că tocmai vei vedea cel mai tare truc de magie din istorie.

Uită-te la primele secunde ale videoclipului de mai jos. Ce vezi? Un bol de cristal, nu-i așa? S-ar putea ca vrăjitorul din imagine să-ți ghicească viitorul sau să scoată din acel bol de cristal (sau glob de Crăciun) un porumbel voiajor. Mai mult de atât, magia apare în momentul în care acel bol stă ”suspendat” în aer fără să îi atingă corpul. Privește videoclipul de mai jos pentru a vedea care este secretul acestei magii.

CITEȘTE ȘI: 6 LUCRURI PRIN CARE AFLI CĂ EȘTI O FEMEIE MATURĂ

Acum că ai văzut videoclipul, știi deja că este vorba despre un polonic. Utilizatorul alyankovic i-a surprins pe toți pe contul său de YouTube, videoclipul devenind viral pe rețelele de socializare. În primele trei zile a atins un record absolut pentru orice magician care se respectă: peste 4 milioane de vizualizări și e posibil să fie abia începutul. Oare cu ce ne va mai surprinde?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top