Connect with us

Revistateo.ro

Probleme in cuplu care se pot rezolva cu PUTEREA MAGICA A INELULUI

Stil de viata

Probleme in cuplu care se pot rezolva cu PUTEREA MAGICA A INELULUI

Toate relatiile se confrunta cu anumite situatii, dintre care unele par greu de depasit. Insa, ceea ce i-a unit in Biserica – verighetele – se pot dovedi a fi solutia pentru anumite probleme in cuplu. Descopera puterea magica a inelului!

Inca din Antichitate, inelul si-a depasit simpla atributie de podoaba si a fost considerat un obiect cu un rol special pentru persoana care il poarta. Avea rol de protectie, era cel care oferea putere si avea caracteristici magice. In China Antica, nu se putea purta orice inel, ci doar cel care avea pietre pretioase – jadul este un astfel de exemplu, caci se considera ca are rol de protectie. La fel era si in Europa, unde inelul avea intai rolul de a-l proteja prin magie pe purtator si abia apoi juca rolul de decoratiune.

In Evul Mediu, verigheta a inceput sa fie considerata un inel cu puteri magice pentru relatia de cuplu. Se considera si astazi, ca inelul de logodna si verigheta sunt cele mai sacre obiecte pentru o relatie.  Multe probleme in cuplu se pot rezolva cu ajutorul puterii magice a inelului!

Se considera ca forta magica a inelului depinde de intensitatea cu care acesta fost daruit. Este foarte important ca inelul sa fie realizat din aur sau argint si sa fie daruit din toata inima, de catre barbat, femeii cu care vrea sa isi uneasca destinul. Aceasta „capata anumite puteri asupra lui, puteri care sporesc din momentul asezarii sale pe deget, mai ales daca in sufletul primitoarei se trezeste un sentiment de iubire”, scrie FORMULA AS.

Citeste si: Metoda inedita prin care aceasta femeie vrea se asigure ca sotul nu o va insela. Vezi ce i-a gravat pe verigheta

Huff.ro: Sotul a incercat sa o omoare, dar ea a aparut la propria inmormantare

Cum rezolvi probleme in cuplu cu puterea inelului?

Daca barbatul a fost legat de o alta femeie, se poate ca relatia nou formata sa se deterioreze. De aceea, se recomanda ca, inainte de purtarea inelului sa se faca un ritual. Conform Formula AS, inelul se pune intr-un pahar cu apa ce are petale de tradafir si se lasa peste noapte pentru purificare.

Se spune ca dupa ce verigheta este pusa de catre preot pe degetele celor doi miri, aceasta nu se da jos sub nicio forma, caci ea are puteri magice asupra casniciei lor. O verigheta pierduta sau distrusa se considera semn rau – mariajul sau unul dintre soti se afla in pericol. Tot verigheta este cea care poate salva o casnicie. Problemele de cuplu se pot rezolva daca arunci verigheta intr-o oala cu lut care contine apa. Daca reusesti sa vezi verigheta pe fundul vasului, inseamna ca veti reusi sa rezolvati neintelegerile. Daca imaginea inelului nu este limpede, inseamna ca va asteapta o multime de probleme, ce vor necesita eforturi pentru a fi remediate.

O superstitie din noaptea nuntii spune ca miresele sa se uite prin verigheta si sa spuna: „cum nu-mi iese din ochi, asa sa nu-mi iasa vreodata din cuvant”.

De ce are inelul puteri magice pentru relatia de cuplu? Inelul este un cerc neintrerupt, care simbolizeaza eternitatea si unitatea, asa ca poate sa rezolve problemele in cuplu. El este cel care cuprinde juramintele si angajamentele pe care cei doi miri si le asuma si reprezinta continuitatea.

Puterea magica a inelului de logodna sau de nunta este greu de distrus, deoarece leaga sufletele celor doi partenerei. De aceea, ruperea acestui legamant nu se poate face fara urmari grave asupra celor doi parteneri – acestia se vor simti lipsiti de vlaga, fara speranta, slabiti si molesiti.

In plus, atunci cand un cuplu decisa sa schimbe inelele de casatorie (daca acestea sau deteriorat sau vor sa le inlocuiasca la implinirea a 25 ori a 50 de ani de casnicie) trebuie sa faca acest lucru la indumarea preotului, in cadrul unei slujbe speciale de binecuvantare.

Exista situatii in care NU se poate darui un inel, caci puterile sale magice devin malefice!

Se spune ca un barbat nu are voie sa daruiasca un inel unei rude de sange de sex feminin, caci se produce – inconstient – un incest care are consecinte nefaste.

O femeie nu are voie, scrie FORMULA AS, sa isi daruiasca singura un inel, caci este o manifestare narcisista, o „logodna cu cochetaria si refuzul iubirii adevarate”, motiv pentru care indeparteaza barbatii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top