Connect with us

Revistateo.ro

Semnificatia lumanarilor colorate

Stil de viata

Semnificatia lumanarilor colorate

Iti place sa aprinzi lumanari in casa, dar nu stiai ca acestea pot atrage norocul, dragostea si sanatatea? Iata care este semnificatia lumanarilor colorate!

Sunt utilizate in ritualuri de magie, le folosesc vrajitoarele si au, intr-adevar, o aura mistica. Este vorba despre lumanari, un instrument de nelipsit in ritualurile pentru a atrage norocul, banii, dragostea, sanatatea si pentru indeplinirea dorintelor. Care este, de fapt, seminificatia lumanarilor colorate si ce nuante sa alegi in functie de ceea ce vrei sa atragi in viata ta!

Alege ce culoare ti se potriveste si aprinde aceasta lumanare cat poti de des, intr-o incapere in care iti petreci timpul. Iata care este semnificatia lumanarilor colorate:

Alb – binecuvantare, puritate, vindecare. Este o lumanare pe care o poti aprinde pentru protectie, pentru binele famileii, pentru vindecare.

Negru – ganduri negative, deochi, energii negative. Este o lumanare pe care o aprinzi cand vrei sa scapi de ghinion, de necazuri. Aprinde-o atunci cand vrei sa scapi de probleme.

Uite cum te afecteaza farmecele chiar daca nu crezi in ele

Probleme in cuplu care se pot rezolva cu PUTEREA MAGICA A INELULUI

Rosu – iubire, pasiune, afectiune. Aceste lumanari revigoreaza persoana care le aprinde, dar si relatia in care aceasta e implicata. Ridica moralul, dau curaj si vointa. In plus, sunt lumanarile pe care sa le aprinzi daca vrei sa ramai insarcinata, caci maresc fertilitatea. De asemenea, atrag dragostea. In plus, atrag banii si succesul profesional. Asadar, e bine sa ai o lumanare rosie in casa.

Roz – energie, romantism, curatenie. Daca vrei sa incepi o noua relatie sau daca vrei sa mentii iubirea in cuplu, aprinde o lumanara roz. Mai inseamna si echilibru, familie si purificarea emotiilor.

Portocaliu – creativitate, schimbare, energie. Daca aprinzi o lumanare portocalie vei obtine curajul pentru o noua schimbare, puterea de a lua o decizie grea, optimism si vointa.

Galben – devotament, bani, veselie. Lumanarile galbene te ajuta sa inveti mai repede si sa te concentrezi mai usor, asa ca aprinde-le cand studiezi ceva. De asemenea, aceste lumanari aduc energie pozitiva in casa.

Albastru – pace, armonie, vindecare. Lumanarile albastre aduc vindecarea in caz de boala si aduc energie intr-o camera. Daca simti ca ai fost tinta unui deochi sau daca ai energii negative in casa, poti sa scapi de ele cu lumanari albastre. De asemenea, lumanarile albastre aduc relaxare, asa ca e bine sa le aprinzi in camera in care dormi.

Verde – bani, noroc, afaceri. Aprinde lumanari verzi cand vrei sa ai succes la bani, mariri de salariu, noroc la jocuri si la loto, succes la locul de munca. Lumanarile verzi aduc abundenta si bani in casa.

Violet – putere, ambitie, control, succes. Lumanarile violet sau mov iti indeplinesc dorintele, iti dau intelepciune, iti asigura succesul si te ajuta sa obtii puterea. Se spune ca lumanarea violet aduce protectie divina si atrage norocul.

Auriu – bani si noroc. Daca vrei sa ai castiguri banesti in scurt timp, aprinde o lumanare aurie.

Argintiu – elimina energiile negative. Daca simti ca asupra ta s-a pus un farmec sau daca ai energii negative la locul de munca, aprinde o lumanare argintie.

Pentru ce folosesc oamenii puterea lumanarilor colorate?

Sa vorbeasca cu Dumnezeu, sa primeasca mai multi bani, sa cucereasca o persoana, sa se relaxeze, sa gaseasca un loc de munca, sa se vindece de deochi, sa isi schimbe norocul, sa scape de vibratiile negative, sa se insanatoseasca, sa gaseasca fericirea sau succesul. Este foarte important ca acest ritual care presupune arderea lumanarilor colorate sa se realizeze intr-o camera in care nu sunt energii negative, o incapere linistita, aerisita, iar persoana care isi doreste sa atraga norocul cu ajutorul lor sa aiba mintea limpede si sa se concentreze asupra dorintei pe care doreste sa o realizeze. Este foarte important ca aceasta persoana sa creada ca puterea lumanarilor o poate ajuta sa atinga succesul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top