Connect with us

Revistateo.ro

De ce nu e bine să întinzi rufele după asfințit

Inedit

De ce nu e bine să întinzi rufele după asfințit

Sunt multe superstiții în care oamenii cred. Și fac tot posibilul să țină cont de ele pentru a nu avea ghinion, pentru a le merge bine. De asemenea, mai sunt unele semne care anunță anumite lucruri rele care urmează să se întâmple. Mai jos vei găsi o serie de superstiții. Iată de ce nu e bine să întinzi rufele după asfințit și de ce este indicat să eviți să faci unele lucruri dacă ești o persoană superstițioasă.

Superstiții. De ce nu e bine să întinzi rufele după asfinșit

Nu este bine să întinzi rufele după ce apune soarele. Se spune că lucrul acesta aduce ghinion. De asemenea, nici covoarele nu trebuie să fie bătute după asfinșit, din același motiv. Gunoiul nu trebuie să fie scos din casă seara. Motivul este același ca în cazurile de mai sus.

Se mai spune că nu este bine să iei cu tine mătura veche, dacă te muți în casă nouă. Acest lucru îți va aduce ghinion. Ghinion vei avea și dacă vei împrumuta mătura ta unei alte persoane.

CITEȘTE ȘI: Superstitii legate de sanatate
CITEȘTE ȘI: Superstitii legate de oglinzi. Avertismentul lui Mihai Voropchievici

Se spune că un străin te va vizita dacă mături casa și apoi dai gunoiul afară în timpul nopții. Mai există o superstiție tot legată de măturat. Se spune că nu este bine să mături imediat ce cineva a plecat de la tine și este încă în drum spre casă.

Vrei să te muți? Trebuie să știi că dacă te muți în aceeași clădire de la un etaj superior la unul inferior, atunci vei avea ghinion. Dacă te vei încuia pe dinafară, atunci este un semn rău.

Mai există o supertiție potrivit căreia nu este bine să ștergi cu piciorul apa care cade pe podea. De asemenea, trebuie să știi că se spune că dacă un tablou cade brusc de pe perete, este un semn foarte rău. Se spune că anunță dispariția dintre cei vii a unei persoane apropiate, cum ar fi o rudă sau un prieten.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top