Connect with us

Revistateo.ro

Darcy Oake, iluzionistul care desfiinteaza legile fizicii. S-a teleportat in direct la semifinalele Britain's Got Talent, sub privirile impietrite ale juratilor

Inedit

Darcy Oake s-a teleportat. Un numar incredibil de magie

Darcy Oake, iluzionistul canadian care a cucerit publicul la auditiile „Britain’s Got Talent” cu un numar imposibil in care a scos porumbei si a multiplicat colivii, a reusit sa uimeasca din nou in semifinalele LIVE ale show-ului.

Iluzionistul si-a inceput numarul amintindu-le celor de acasa de ce a ajuns pana in etapa semifinalelor. „In aceasta seara, insa, vreau sa incerc ceva diferit. Fara costume extravagante, fara fete care danseaza, fara cutii mari, doar iluzie pura!”, a anuntat Darcy.
„Tineti minte: aceasta este o camera care transmite live, din toate unghiurile posibile. Voi, cei de acasa, veti privi aceasta iluzie fara intrerupere”, a mai spus tanarul inainte sa se aseze pe un scaun si sa fie acoperit timp de cateva secunde, pentru ca apoi sa dispara.

Numarul de teleportare in direct pus in scena de Darcy Oake i-a adus aplauzele publicului si ale juratilor, iar iluzionistul a reusit sa convinga audienta ca merita un loc in Marea Finala.

„Esti incredibil. Esti un profesionist desavarsit. Nu am idee cum ai facut ce ai facut. De asemenea, arati foarte bine. Eu si Alesha ne-am entuziasmat cand ti-ai dat jos geaca”, a glumit Amanda Holden.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top