Connect with us

Revistateo.ro

VIDEO. Panica pe o plaja din Polonia. Toti s-au speriat cand au vazut ce a iesit din apa

Inedit

VIDEO. Panica pe o plaja din Polonia. Toti s-au speriat cand au vazut ce a iesit din apa

Desi Polonia nu este o destinatie turistica in topul doritorilor de mers la mare, pe o plaja din aceasta tara s-a intamplat un lucru straniu recent.

Mai multi turisti se aflau pe plaja, bucurandu-se de soare, mai ales ca in Polonia, care are o clima ceva mai rece in nord, zilele de vara sunt realmente reconfortante.

Din valurile marii se vedea ceva ciudat la un moment dat. Parintii si copiii care voiau sa faca o baie in mare s-au oprit brusc si s-au uitat circumspecti la ce se intampla.

Din apa a iesit un… porc! Tot mai multi porci sunt filmati sau fotografiati pe plaje, iar acest tip de eveniment a devenit deja un fenomen pe retelele de socializare.

VIDEO. Au ramas impresionati cand au vazut ce facea acest barbat pe plaja

Ce a patit un barbat dupa ce a adormit cu telefonul pe piept, la plaja

Videoclipul s-a viralizat imediat, iar porcul se plimba printre turisti ca si cum ar fi venit impreuna cu ei. Vezi mai jos imaginile care au starnit hohote de ras pe internet dupa cateva momente de panica.

Cel mai probabil porcul locuieste in zona plajei. Dupa cum puteti vedea in imagini, langa plaja exista o padure in care traiesc tot felul de vietuitoare.

Zilele trecute, un alt porc a fost surprins pe o plaja. Un tanar fotomodel cunoscut in Statele Unite s-a trezit langa el, pe nisip, cu acest animal. VEZI AICI IMAGINILE CARE AU FACUT FURORI PE FACEBOOK

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top