Connect with us

Revistateo.ro

barba

Stiri

VIDEO: Nu s-a mai barbierit de 14 ANI! Cand si-a dat barba jos nu l-a recunoscut NIMENI!

Acest barbat din Israel a decis acum 14 ani sa isi lase barba, inainte sa se casatoreasca si sa devina tata. Cand a renuntat la parul facial nu l-a recunoscut nimeni, nici macar tatal sau.

Amir Mook este un barbat de 44 de ani din Israel si este casatorit de cativa ani cu sotia sa, alaturi de care are si o fetita.

Intr-o zi, omul a decis sa ii socheze pe toti si sa renunte la barba cu care toata lumea se obisnuise. Schimbarea de look a venit in momentul in care a ramas singur acasa, iar o echipa de filmare a fost martora la transformarea uluitoare.

Dupa ce si-a dat barba jos nici barbatului nu i-a venit sa creada cum arata acum, asa ca s-a grabit sa le arate noul look si celor dragi.

CITESTE SI: Cele mai GROZAVE replici: ce spune femeia si ce intelege barbatul

CITESTE SI: Scrisoarea EMOTIONANTA a unei femei catre TOTI BARBATII: „Vrem doar putina apreciere si respect”

A mers mai intai in magazinul parintilor sai, unde a dat nas in nas cu mama sa, care a ramas cu gura cascata pret de cateva secunde. Reactia tatalui a fost una si mai uimitoare, caci omul care nu-si mai vazuse fiul fara barba de mai bine de 14 ani avea impresia ca sta de vorba cu un client obisnuit.

Dupa ce a fost laudat de parinti pentru decizia indrazneata de a renunta la parul de pe fata, Amir a mers in parc pentru a se intalni cu sotia si fetita lui. In timp ce copilul si-a recunoscut imediat tatal si i-a spus „Parca as avea un alt tatic”, sotia sa a fost atat de uimita incat a declarat ” Ma simt de parca te-as insela cu tine acum!!!”.

Iata mai jos filmuletul care a facut deja furori pe internet:

CITESTE SI: 3 mituri despre sex pe care barbatii le cred si acum, chiar daca sunt FALSE

Cititi asta inainte de a avea o relatie! Ce proaste obiceiuri au barbatii, in functie de zodie

Sursa foto: urbanbeardsman.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top