Connect with us

Revistateo.ro

VIDEO. Masca de par cu maioneza

Par & Coafuri

VIDEO. Masca de par cu maioneza

O tanara le invata pe fetele de varsta ei tot felul de trucuri de frumusete. Cand vine vorba de ingrijirea podoabei capilare, se pare ca solutia cea mai buna este sa folosesti masca de par cu maioneza, insa nu in orice fel!

Ellko, asa cum se prezinta pe Youtube, cunoaste unul din cele mai trasnite trucuri pentru ingrijirea parului, asta la prima vedere! Fata foloseste maioneza nu doar in scop culinar, asa cum probabil te-ai gandit si tu. Ce se intampla daca iti treci parul prin acest sos? Afla mai jos!

Tot ce trebuie sa faci este sa ai la o maioneza de calitate, preferabil una facuta in casa. Intinde-o pe par, fir cu fir. Asigura-te ca maioneza sa acopere intreaga podoaba capilara daca vrei sa obtii efectele dorite. Dupa ce ai parul uns cu maioneza, pune-ti o punga pe cap si tine-l cat mai strans. Incalzeste apoi punga cu foehn-ul si lasa masca de par cu maioneza sa actioneze timp de aproximativ 20 de minute.

VIDEO. La ce serveste masca de par din cafea si ceai negru

Cea mai bună MASCĂ PENTRU PĂR ARS

Maioneza actioneaza asupra firelor de par despicate si previne matreata. Un ingredient mai putin cunoscut chiar si de cei mai priceputi hair-stylisti se pare ca ii face numai bine parului. In plus, masca de par cu maioneza stimuleaza cresterea sanatoasa a firelor de par si previne aparitia matretii.

Videoclipul postat pe Youtube de Ellko. Incerci si tu aceasta metoda impotriva firelor de par roase?

Stiai ca?
Nu este singurul truc de acest tip pentru ingrijirea podoabei capilare. Stiai ca, de pilda, daca iti speli parul cu zat de cafea, previi incaruntirea? Zatul de cafea este folositor si pentru colorarea firelor de par albe deja aparute!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top