Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

VIDEO: Inventia care te scapa de griji: Cum arata PATUL CARE SE FACE SINGUR

Nu exista calvar mai mare decat sa iti faci patul in fiecare dimineata. Nu doar ca iti ia ceva timp pana il aranjezi, dar de cele mai multe ori, din cauza programului incarcat inca de la prima ora a diminetii, nici nu ai timp sa te ocupi de el.

Firma spaniola Ohea a realizat cea mai tare inventie, asteptata de toata lumea. Spaniolii au creat un prototip de pat care se face singur, actionand cu un senzor de greutate imediat ce te-ai ridicat din pat.

Patul isi aranjeaza singur patura si cearsaful in doar 50 de secunde. La primele 5 secunde dupa ce te-ai ridicat din pat, acesta incepe sa isi faca treaba de unul singur.

Atata timp cat pe pat sta cineva, mecanismul este inactiv, spun cei care au creat aceasta minune.

In momentul in care patul stie ca nu exista o greutate considerabila pe el, incepe sa se ‘imbrace’ pentru a usura munca tuturor.

CITESTE SI: 6 invenții care nu servesc la nimic

CITESTE SI: VIDEO: Invenția care revoluționează felul în care comanzi mâncare… și nu numai

Inventia aparut in urma unor sondaje in care spaniolii se plang cat de greu le este sa isi aranjeze zilnic patul, intampinand dificultati mai ales atunci cand sunt in pripa spre locul de munca.

De cele mai multe ori, potrivit sondajului luat in considerare de Ohea, oamenii lasa patul nefacut aproape toata saptamana.

Cum ti se pare creatia care a innebunit toata lumea?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top