Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

VIDEO: Invenția care revoluționează felul în care comanzi mâncare… și nu numai

KFC a inventat o tavă-minune prin care nu doar că poți comanda mâncare, ci te bucuri și de conversațiile pe care altminteri le-ai fi avut cu telefonul mobil, pe care tinzi să îl murdărești din când în când. Compania de fast-food s-a gândit la o soluție ingenioasă pentru toți clienții lor.

Deoarece foarte mulți clienți care trec prin fast-food-uri își murdăresc ecranele telefoanelor inteligente cu degetele pline de sosuri apetisante sau ketchup, cei de la KFC au venit cu o soluție pentru aceștia.

CITEȘTE ȘI: ACUM POȚI ELIMINA CELULITA MAI REPEDE DECÂT CREDEAI
În loc să tasteze cu degetele murdare pe telefon, aceștia pot folosi de acum tava-tastatură. Aceasta poate fi conectată la telefon prin Bluetooth. Clienții vor putea tasta în acest fel pe tava celor de la KFC, fără a-și umple ecranul smartphone-ului cu sosuri grase. Tava-tastatură a impresionat specialiștii în tehnologie: are o grosime de doar 4 mm, este foarte rezistentă și poate fi oricând reîncărcată.

Tava-tastatură poate fi folosită pentru a tasta mesaje pe care le-ai fi scris oricum de pe telefonul mobil, poți verifica meniul online al companiei sau poți vedea, de asemenea, care este cel mai apropiat fast-food, în caz că nu ți-a plăcut la celebra companie.

Nu este primul astfel de dispozitiv în fast-food-uri, însă specialiștii asigură că invenția celor de la KFC este superioară aplicațiilor apărute până acum la McDonald s și Burger King.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top