Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

VIDEO INCREDIBIL: Si-a regasit sora geamana pe care nu a avut-o niciodata!

Cum ai reactiona daca ai merge pe strada si ai vedea o persoana identica cu tine? Te-ai speria, nu-i asa? Povestea de mai jos este de-a dreptul fascinanta.

Niamh Geaney din Dublin (Irlanda) si-a gasit sora geamana (pe care nu o are de fapt) in urma unui anunt postat pe Internet. Tanara, impreuna cu prietenii ei, Terence Manzanga si Harry English au inceput o campanie interesanta cautand persoane care sa semene cat mai mult cu ei. Acestia au postat un anunt ca sunt in cautarea geamanului necunoscut. Pentru Niamh insa provocarea a dat rezultatul unui adevarat soc!

VEZI SI: VIDEO: Motivul incredibil pentru care o femeie isi arunca fetita din brate! S-a intamplat in vazul tuturor!

Ce este si mai surprinzator de atat este faptul ca Geaney si-a gasit sora geamana exact in Irlanda, mai mult, la doar o ora de Dublin. Sosia lui Geaney locuieste in Drogheda si a raspuns provocarii imediat ce a vazut anuntul pe Internet. Intalnirea dintre cele doua a fost de-a dreptul suprarealista.

VEZI SI: VIDEOCLIP SOCANT: Icoana in care Maica Domnului isi misca buzele in timp ce enoriasii se roaga!

„Ma uit la tine si ma simt ciudat, pentru ca este foarte, foarte ciudat”, declara tanara dupa ce si-a cunoscut sosia. Geaney a acordat un interviu pentru ABC News in care explica cat de uimita a fost cand si-a descoperit ‘sora’: „Pe durata intalnirii noastre am privit-o neincetat. Am zis: Doamne, Dumnezeule, asta e fata mea. Nu imi amintesc de cate ori am replicat asta dar cert este ca am spus-o fara sa ma opresc. Asta chiar e ciudat! A fost o intalnire incredibila!”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top