Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai - 2 iunie 2018 - Gemeni

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 20 – 26 mai 2018 Gemeni

Ca stăpânul tău, Mercur, în trigon cu puternicul Pluto, luni, 21 mai, s-ar putea să îți fie greu să îți privești în ochi un prieten.

Cu toate acestea, aspectul este temporar, astfel încât s-ar putea să descoperi că dacă îl eviți până marți, 22 mai, când Soarele depășește opoziția cu Jupiter, rezultatul va fi mult mai productiv.

Vineri, 25 mai, ți-ar putea aduce niște informații interesante care să te ajute să renunți la o problemă sufletească ce te-a ținut prizonier în trecut mult timp. Apoi, Soarele face încă un trigon cu Pluto, astfel încât dorința de schimbare te poate încuraja să discuți această chestiune cu un prieten de încredere.

Poate că te vei putea elibera de Trecut, în urma aceste discuții. Lucrurile ar putea avea o întorsătură surprinzătoare când Mercur face conjuncție cu excentricul Uranus, octava sa superioară în sector social. O întâlnire neașteptată s-ar putea dovedi fascinantă. Ceva ce o anumită persoană împărtășește cu tine ți-ar putea schimba viața în bine.

Ieșirea dintr-o relație apăsătoare încă se resimte, și nu aș spune că nu ești asaltat de diverse propuneri, iar cum ești singur, poți face acum cam tot ce dorești. Cu toate acestea, reversul arată că deși ești singur, nu ai niciun partener în perspectivă. Dragostea poate fi uneori un pariu pierdut, iar dacă este așa, trebuie să faci ceva pentru a-ți îmbunătăți viața sentimentală. O întâlnire romantică întâmplătoare în weekend este dovada că există speranță. Lasă deoparte cinismul și autosuficiența dacă vrei să vezi niște posibilități uimitoare.

Profesional, bucură-te de un flux ușor de idei și de părerea bună a șefilor și a colegilor despre tine. Poți face unele mici schimbări care să provoace rezultate pozitive pe termen lung. Evită să semnezi însă săptămâna aceasta acte importante. Ar putea exista unele vicii ascunse care lucrează. În schimb, este o perioadă bună pentru discuții profesionale. Dacă dorești să faci o schimbare, de această dată ai ocazia nu doar să faci față temerilor, ci chiar să stabilești termenii și condițiile și, bineînțeles, de a face un salt în carieră. Un șef sau chiar directorul poate fi brusc critic sau provocator.

Te gândești cum să creezi mai multe oportunități financiare în acest moment și ești gata să faci orice pentru asta. Relațiile la locul de muncă vor deveni și mai importante și în consecință și sporul banilor. Ai putea găsi că deschiderea către un partener te ajută să ajungi la aceeași cotă financiară. Există tot felul de noroace în casa călătoriilor și a studiilor. Orice informație te ajută să punctezi.

Toată acestă săptămână însă, vei fi destul de nervos. Încercând să dobândești pacea și calmul interior, poți fi atras de idei și filozofii noi care să te ajute să rezolvi problemele cu un efort minim. Unele dintre acestea pot include orientări pentru un stil de viață mai sănătos, inclusiv consiliere privind o anumită dietă și chiar exercițiile la sală. Ai putea fi atras de un mod de viață care îmbină armonios spiritul cu planul fizic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top