Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

VIDEO: Filmul care a făcut prăpăd în cinematografe weekend-ul trecut – Ce performanță a reușit în doar 5 zile

Încasările pe care filmul cel mai așteptat al verii le-a făcut sunt impresionante: jumătate de miliard de dolari pentru creaturi fioroase care nu mai există de mult pe Terra. Este vorba despre Jurassic World, o creație cinematografică ce a doborât recordurile.

Filmul cu dinozauri a fost vizionat weekend-ul trecut într-un număr atât de mare încât l-a transformat în cel mai de succes film din toate timpurile, luptându-se cot la cot cu „Avatar” sau „The Avengers”. Din cele 511,8 milioane de dolari, Jurassic World a încasat 307,2 milioane din afara Americii (mai mult decât dublu din cifra de weekend) și doar 204,6 milioane de dolari din Statele Unite.

CITEȘTE ȘI: CU CE PERSONAJ NEGATIV DIN FILME TE ASEMENI? FĂ AICI TESTUL!
Jurassic World se apropie de posibilitatea de a atinge cel mai repede miliardul de dolari. Pelicula care a reușit în doar 17 zile să atingă miliardul din vânzările biletelor în cinematografe este Fast and Furious 7. Ce-i drept, de la premiera Jurassic World au trecut doar 5 zile.

Filmul spune povestea parcului cu dinozauri, la 22 de ani de la evenimentele din Jurassic Park. Șeful acestui parc și mai mare este bogătașul Masrani. Timp de 20 de ani parcul cu dinozauri a devenit unul din cele mai râvnite locuri de pe planetă.

Mulți din cei care au văzut însă filmul spun că pelicula lansată acum 5 zile nu se poate compara cu filmul lui Steven Spielberg din anii 90. Noul film îi are în rolurile principale pe Chris Pratt, noua senzație a Hollywood-ului și pe îndrăgita Bryce Dallas Howard.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top