Connect with us

Revistateo.ro

Cu ce film seamana viata ta, in functie de zodie

Astro-FUN

Cu ce film seamana viata ta, in functie de zodie

Se spune ca viata bate filmul. In fiecare zi ne convingem de aceasta vorba prin tot ceea ce patim. Te-ai intrebat vreodata in ce film joci tu? Afla genul de film cu care seamana destinul tau, in functie de zodie.

Cu ce film seamana viata ta, in functie de zodie

BERBEC – Viata ta este o permanenta aventura. Filmul in care joci este mai degraba unul de actiune in cele mai multe parti ale sale. Esti o persoana dornica de lucruri noi, extrem de bataioasa si aventuriera.

TAUR – Intrucat te plictisesti foarte repede, vrei sa incerci mereu lucruri noi si interesante. Asta inseamna ca, la fel ca in cazul Berbecului, destinul tau este presarat de aventura. Cel mai mult pe lumea asta urasti monotonia. Zambeste si bucura-te de viata, micule Peter Pan!

GEMENI – Prima jumatate a vietii tale este o comedie. Stii sa faci haz de propriile tale necazuri si prin asta reusesti sa depasesti situatiile dificile. A doua jumatate a vietii tale seamana mai degraba cu o drama, intrucat in mintea ta apar tot mai multe intrebari despre cum functioneaza cu adevarat lucrurile.

RAC – Esti o persoana foarte sentimentala si tot ce cauti in aceasta lume este un dram de afectiune. Povestea ta de viata seamana cu un film de dragoste. Nu te-ai simtit niciodata protagonist in „Pe aripile vantului”?

LEU – Toata viata joci intr-un musicall. Respiri prin arta. Tot ce faci trebuie sa fie intr-un mare fel. Orice miscare pe care o faci este una cu stil, cu sarm. Esti artistul zodiacului!

CITESTE SI: Ce frici ai in functie de zodie

FECIOARA – Viata ta seamana cu o drama psihologica in care sunt inserate mici momente SF. Esti pasionat de tot ce inseamna necunoscut. Esti o persoana care analizeaza tot ce se intampla in jur si poti fi un adevarat scanner al persoanelor cu care intri in contact.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top