Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Cele 4 zodii care au o viață ca în filme

4 zodii sunt recunoscute pentru aventurile spumoase prin care trec de-a lungul vieții. Trec prin atât de multe lucruri încât ar putea scrie un roman despre ele, roman ce ar deveni lejer și scenariu de film… de Oscar.

Cele 4 zodii care au o viață ca în filme

Nativul Gemeni este recunoscut pentru faptul că trece de la o stare la alta. Acum e vesel, iar în 5 minute e trist. Acest semn zodiacal pune mult suflet în ceea ce face. E ușor de rănit pentru că iubește oamenii și are încredere oarbă în ei. Este extrem de inteligent, de persuasiv, plin de imaginație și umor. Viața lui poate semăna cu un film de comedie, dar și cu o dramă fără sfârșit.

Nici Fecioara nu e departe de aventuri, uneori extreme. Deși încearcă să-și trăiască viața organizat, nu îi iese întotdeauna, ba dimpotrivă. Este mereu dată peste cap de evenimente neprevăzute și își dă seama târziu că anumite lucruri nu se întâmplă degeaba în viață.

CITESTE SI: Top zodii periculoase. FBI a publicat statisticile

Vărsătorul este celălalt semn zodiacal pentru care expresia „Trăiește clipa” are mult sens. Este visător, aventurier și dornic de a cunoaște oameni noi, povești noi de viață din care își dorește și el să facă parte.

Al patrulea nativ a cărui viață arată ca un scenariu de film este Săgetătorul. Filmul lui cuprinde drame amoroase, suișuri și coborâșuri profesionale, uneltiri și tot felul de situații în care se trezesc brusc fără să fi făcut ceva.

Articol pe aceeasi tema: Topul zodiilor care înșală cel mai des

Atunci cand lipseste ceva in relatia lor, oamenii sunt tentati sa insele. Insa unii dintre ei pot fi mult mai atrasi de ideea de a duce o viata dubla in iubire, spre deosebire de altii.

Un studiu interesant a alcatuit un top al zodiilor care sunt mult mai atrase de adulter.

Potrivit acestuia, printre oamenii care iubesc cel mai mult sa insele sunt reprezentanti zodiilor Pestilor, Varsatorilor si Racilor.

Acestia isi tradeaza partenerul imediat ce simt ca s-au plictisit de relatia pe care o au. Cu toate acestea, ei sunt creativi, prudenti si isi pot insela cu usurinta partenerii.

Doamnele care vor un partener care sa le iubeasca sincer si care sa nu le insele, pot avea incredere in oamenii din zodia Scorpion, Sagetator, Capricorn.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top