Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

VIDEO: Doi tineri s-au supus unui experiment incredibil: Au fost șocați când și-au văzut fețele machiate!

Experiment inedit cu doi tineri care urmează să se căsătorească. Au hotărât de bună voie să participe la cel mai nebunesc lucru pe care l-au făcut vreodată și au rămas extrem de șocați!

Pentru a-și testa dragostea în toate felurile posibile, aceștia s-au lăsat machiați de profesioniști, astfel încât să vadă pe pielea lor dacă vor mai fi atrași unul de altul la 50, 70, respectiv 90 de ani, cu exact înainte cu o lună de a face nuntă.

Cei doi au rămas șocați în momentul în care s-au uitat în oglindă și mai apoi când și-au văzut partenerul îmbătrânind de la o oră la alta. Deși au trecut prin aceste transformări, văzându-se la toate vârstele, cei doi au declarat că dragostea lor este acum mai puternică decât niciodată.

CITEȘTE ȘI: VIDEOCLIP TULBURĂTOR: UN BOLNAV DE SIDA CERE SĂ FIE ATINS ÎN MIJLOCUL STRĂZII
Psihologii susțin că acele cupluri care reușesc să ajungă împreună la venerabila vârstă de 90 de ani sunt printre cele mai fericite din lume. Și asta deoarece pe parcursul vieții sunt expuși nu doar la tentații carnale ci mai ales la dorința fiecăruia de a avea intimitate, lucru care dacă nu este respectat în interiorul unei relații, poate duce la ruperea ei.

Persoanele care se iubesc cu adevărat, mai spun psihologii, nu țin cont de aspectul fizic după o perioadă. Cuplurile care se despart imediat după ce unul sau amândoi suferă câteva transformări la nivel fizic nu și-au unit destinele pentru ceea ce este fiecare ci a fost doar o atracție fizică de moment, mai spun specialiștii în deslușirea tainelor creierului uman.

Vezi videoclipul de mai jos, o probă a iubirii, cu Chris și partenerul ei. Deși au fost șocați când s-au văzut cum arată la bătrânețe, aceasta este dovadă că iubirea poate dăinui până la „100 de ani de frumusețe”:

Sursa foto: YouTube

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top