Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

VIDEO: De ce să te speli cu vodkă pe cap plus alte trucuri INIMAGINABILE

Cele mai multe femei stau departe de vodkă, pe motiv că nu țin deloc la băutură. Dar cine a zis că trebuie să îți cumperi această băutură alcoolică pentru a o bea? Iată mai jos câteva trucuri pe care le poți face cu vodka pentru frumusețea ta, și nu numai.

DE CE SE TĂ SPELI CU VODKĂ PE CAP
Există trei motive importante pentru care spălatului părului cu vodkă este recomandat. În primul și în primul rând, vodka dezinfectează, ceea ce înseamnă că va fi cel mai puternic ingredient care va îndepărta murdăria de la nivelul scalpului, grăsimea acumulată și chiar și mătreața. În al doilea rând, 300 ml de vodkă cu care să-ți clătești părul imediat după ce l-ai spălat cu apă și șampon normal, îți vor întări firul de păr, făcându-l mai plăcut și mai rezistent la atingere.

Nu în ultimul rând, vodka are un rol în redarea strălucirii de odinioară a podoabei capilare. Spală-te cu 400 ml de vodkă pe cap (fără șampon sau apă) și stai așa timp de 15 minute. După aceea, clătește-ți părul cu această băutură spirtoasă și vei observa un păr ca în reclame.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ-ȚI PREPARI DEMACHIANTE NATURALE PENTRU TENUL TĂU
ALTE UTILIZĂRI ALE ACESTEI BĂUTURI ALCOOLICE: DEMACHIANT
Folosește-l pe post de tonic pentru față. În cazul în care ai tenul gras sau uscat și nu mai ai la îndemână niciun demachiant sau cremă hidratantă pe care să le aplici pe piele ca să permiți tenului să respire după o zi de machiaj, folosește vodkă. Spală-te pe față cu această spirtoasă și îți vei dezinfecta tenul, atenuând coșurile și chiar prevenind și înlăturând acneea.

VODKĂ PENTRU PICIOARE URÂT MIROSITOARE
Vara, în mod deosebit, ne confruntăm cu inevitabila transpirație, iar dacă purtăm pantofi închiși (care nu le permit piciorului să respire) atunci mirosul va fi unul total neplăcut. Pentru a evita această situație sunt două soluții: Ori te speli cu vodkă pe picioare dimineața și seara ori porți sandale sau alte încălțăminte care îi permit piciorului să fie aerisit.

Vezi în videoclipul de mai jos și alte trucuri cu vodka:

Sursa foto: YouTube

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top