Connect with us

Revistateo.ro

Cum sa-ti faci un intaritor de unghii

Frumusete

Cum sa-ti faci un intaritor de unghii

Rusoaicele cunosc o serie de tratamente de infrumusetare, iar metodele lor naturiste au facut inconjurul lumii. Urmatoarea reteta vine de la niste femei simple din Rusia, de la tara.

In perioada comunista, rusoaicele munceau cot la cot cu barbatii pe camp si nu existau atatea produse cosmetice cate avem astazi. Ca sa nu isi rupa unghiile cand munceau pamantul, femeile din Rusia apelau la ce stiau de la bunicile lor.

Cum sa-ti faci un intaritor de unghii: idee ruseasca

Ai nevoie de un pahar de ulei de floarea soarelui, 50 de militri de vodka si un catel de usturoi taiat in doua. Pune toate ingredientele intr-un castron si lasa-le la rece cateva zile (maximum 5). Scoate apoi usturoiul si freaca-l de unghii.

Acesta va fi imbibat cu vodka si ulei. Vodka intareste unghiile si le dezinfecteaza, iar uleiul le reda finetea si stralucirea. Va dati seama ca femeile din acea epoca nu aveau timp sa astepte cateva zile, ci isi aplicau direct usturoi imbibat in vodka si ulei, insa e recomandat sa lasi usturoiul sa absoarba toate substantele care ajuta la insanatosirea unghiilor.

Tratament modern pentru intarirea unghiilor

Ai unghiile subtiri, fragile, se decojesc repede cand aplici lacul sau oja ta preferata? Ai nevoie de 15 grame de gelatina si o ceasca de apa. Pune gelatina intr-un castron de sticla si toarna apa intr-un ibric pana ce fierbe. Toarna apoi apa fiarta peste gelatina si amesteca pana cand produsul se dizolva complet. Inmoaie degetele in acest lichid si nu uita nicio clipa de radacini.

CITESTE SI: Greseli pe care le faci cand iti vopsesti unghiile

Lasa unghiile cu aceasta solutie peste ele timp de aproximativ 10 minute. Dupa aceea, poti aplica linistita oja ta preferata pentru ca unghiile nu se vor mai decoji deloc in urmatoarele 7 zile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top