Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

VIDEO: Ceea ce a vazut o gravida la ecograf A SPERIAT-O si A AMUZAT-O in acelasi timp!

Nu exista emotie mai mare pentru o femeie ca aceea in care isi vede pentru prima oara copilasul, fie si la ecograf. O femeie insarcinata cu gemeni a avut un mic soc intr-una dintre zilele in care a mers la medic pentru a vedea cum evolueaza situatia din burtica. Aceasta s-a speriat dar a bufnit-o si rasul in acelasi timp.

O gravida din Marea Britanie s-a prezentat la spital in urma durerilor din burta. Simtea ca gemenii care aveau sa vina pe lume sunt cam neastamparati si singurul mod in care putea afla adevarul despre ce se petrece cu adevarat in interior era o vizita la ginecolog. Britanica ce va avea gemeni nu credea ca imaginile de la ecograf pe care avea sa le posteze apoi pe Internet vor strange 4 milioane de vizualizari intr-un timp record.

CITESTE SI: VIDEO INCREDIBIL: Si-a regasit sora geamana pe care nu a avut-o niciodata!

Ceea ce a vazut gravida a fost uluitor, atat pentru ea cat si pentru medici. La inceput s-a speriat crezand ca nu e normal ceea ce se intampla insa lucrurile au stat altfel, au linistit-o medicii. Aceasta a vazut pe ecran cum cei doi gemeni se bat in burtica, medicii si apropiatii femeii facand glume imediat pe seama calitatilor de luptatori ale celor doi copilasi nenascuti.

CITESTE SI: VIDEO: Motivul incredibil pentru care o femeie isi arunca fetita din brate! S-a intamplat in vazul tuturor!

Medicii i-au explicat tinerei insarcinate ca este vorba despre o situatie des intalnita. Si anume, cei doi nu se bateau intre ei, asa cum pare din imagini, ci isi faceau loc in burtica mamei. Explicatia medicului a emotionat-o pana la lacrimi pe femeie si a pus-o intr-o situatie in care nu mai stia daca sa rada sau sa planga. Vezi mai jos videoclipul care a devenit viral!

Sursa foto: Youtube.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top