Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

VIDEO: Ce au scos medicii din stomacul unei adolescente după un an în care consuma cea mai ciudată mâncare

Șoc în lumea medicală. Doctorii au descoperit cel mai ciudat caz de alimentație sau poate cea mai ciudată dependență. O tânără din India a ajuns pe masa de operație după ce timp de un an de zile s-a hrănit într-un mod particular.

Kavita Kumari este o tânără de doar 15 ani din India, o adolescentă cu un obicei mai puțin obișnuit. Medicii au descoperit în stomacul fetei un ghemotoc de păr de 1,5 metri! Tânăra obișnuia să mănânce păr în ultimele 12 luni, această fiind cea mai stranie adicție pe care medicii indieni au văzut-o până acum.

Fata nu mai mânca deloc mâncare, părul părându-i-se mult mai interesant și mai… hrănitor. Orice alt aliment consumase, îl vomita instantaneu. Mai mult, potrivit publicației Daily Mail, care relatează acest caz straniu, fata nu se mulțumise consumându-și din propriul ei păr ci aduna fire de păr și de la alții sau părul din orice loc unde se afla.

CITEȘTE ȘI: 15 LUCRURI DESPRE CARE NU VEI FI ÎNTREBAT LA JUDECATA DE APOI
Medicul Bahadur Sidharth a declarat pentru reporteri că acest caz l-a îngrozit: „Nu mă așteptam ca părul să fie atât de mult. Nu am mai văzut un asemenea caz”.

Kavita se află înternată în spital și medicii garantează că, după ce i-au scos ghemotocul de păr din stomac, tânăra adolescentă va putea mânca din nou, ca orice om normal. Kavita se confruntase cu dureri abdominale de neimaginat, mai adaugă familia fetei.

Sursa foto: Daily Mail

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top