Connect with us

Revistateo.ro

a murit 2810

Inedit

Fiul lor a murit intr-un mod INCREDIBIL, asa ca au decis exhumarea. Ce au gasit in groapa le-a sfasiat sufletul!

Doi parinti au fost devastati atunci cand au aflat ca fiul lor a murit, insa la scurt timp au cerut exhumarea. Concluzia a fost sfasietoare.

Kenneth si Jacquelyn Johnson erau doi parinti fericiti si extrem de multumiti de fiul lor Kendrick, in varsta de 17 ani. Totul s-a sfarsit insa cand cei doi au primit un telefon prin care au fost anuntati ca baiatul lor a fost gasit mort in sala de sport a liceului unde invata.

Cei doi au povestit pentru dailymail momentul ingrozitor in care au fost anuntati ca au ramas fara copil, astfel ca au vrut sa afle ce s-a petrecut.

Au cerut ajutorul politistilor, care le-au spus ca baiatul ar fi murit infasurat intr-un covor, in sala de sport a liceului „Lowndes County”. Din cercetari a reiesit ca tanarul nu avea urme de violenta, astfel ca oamenii legii au concluzionat ca adolescentul a decedat sufocat in covorul rulat, dupa ce s-ar fi bagat acolo singur, pentru a-si recupera un pantof.

Cei doi parinti indurerati nu au avut incredere in concluzia oficiala astfel ca au cerut exhumarea tanarului pentru a se realiza o noua autopsie. Socul parintilor a fost unul imens cand au constatat ca in locul creierului, plamanilor, a inimii si a ficatului se aflau ziare mototolite.

„Imi este foarte greu sa imi dau seama cu exactitate cine nu a mai pus inapoi in trup organele baiatului”, a declarat dr.Bill Anderson, medicul care a efectuat cea de-a doua autopsie.

„Suntem extrem de dezamagiti. Atunci cand l-am ingropat pe Kendrick am crezut ca ne ingropam baiatul cu totul, nu jumatate din el”, a spus tatal indurerat.

Nici mamei nu-i vine sa creada ca fiul ei a fost indesat cu ziare, motiv pentru care au cerut acum o noua ancheta.

Surse foto dailymail, shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top