Connect with us

Revistateo.ro

A murit un fost concurent Masterchef

Inedit

A murit un fost concurent Masterchef

Matt Campbell, un fost concurent al consursului britanic Masterchef, a murit la vârsta de 29 de ani în timp ce alerga. Era bucătar în Districtul Lake. Află detaliile despre tragedia care i-a îndurerat pe fanii Masterchef.

Matt Campbell, fost concurent Masterchef, a murit

Potrivit The Sun, Matt Campbell, fost consurent Masterchef, a murit în timp ce alerga. S-a prăbușit după ce a alergat 22,5 mile. A fost chemată ambulața. După aceea, Matt a fost transportat la spital pentru a primi îngrijirile necesare.

Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru bărbat. A murit la scurt timmp după ce a ajuns la spital. Familia lui este îndurerataă. Nimănui nu îi vine să creadă ce s-a întâmplat.

Cu doar câteva ore înainte, Matt postase pe o rețea socială o poză cu echipamanetul de alergat. Era foarte fericit că va participa la acel maraton.

Fostul concurent Masterchef, ajuns în semifinală, era la al doilea maraton în 2 săptămâni. Bărbatul alerga în memoria tatălui său. Se stinsese din viață cu 18 luni în urmă.

După ce s-a aflat că a murit, pagina de strângere a fondurilor pentru care alerga Matt a fost accesată de numeroase persoane. Oamenii au donat bani pentru cauza susținută de Matt.

Până acum, poliția nu a făcut mai multe declarații despre moartea tânărului. Se vor afla mai multe detalii după ce va fi efectuată necropsia.

https://teotrandafir.com/stirile-zilei/celebrul-dj-suedez-avicii-a-murit-la-28-de-ani-188879/

Actorul Vern Troyer a murit la doar 49 de ani

Vern Troyer, cunoscut pentru rolul său Mini Me, a murit în această seară la doar 49 de ani. Actorul a fost internat în spital săptămâna aceasta, fiind adus de ambulanță în stare de ebrietate, după o tentativă de suicid.

Actorul suferea de drepesie și era dependent de pastile antidrepresive,scrie Dailymail.

Cine a fost Vern Troyer – Biografie
VERNE TROYER s-a născut și a crescut Michigan și și-a început cariera în showbiz ca dublură pentru un copil de nouă luni într-un film intitulat Baby’s Day Out/ O răpire cu bucluc, în 1994. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top