Connect with us

Revistateo.ro

Sanatate

VIDEO: Medicii au ramas INGROZITI cand au analizat creierul acestei femei! CE AU DESCOPERIT

A mers la medic pentru ca nu mai suporta durerile ingrozitoare de cap. In momentul in care acestia i-au scanat creierul au observat ceva ce i-a socat.

Yadira Rostro, o mama de 31 de ani de origine mexicana, rezidenta in Garland, Texas, a stat noua luni de zile cu dureri de cap insuportabile pana in ziua in care s-a hotarat sa o vada un medic.

A luat nenumarate medicamente, iar medicul de familie nu a banuit niciodata care era problema ei reala.

Yadira a mers tarziu la doctor, abia in momentul in care problema de la cap a inceput sa ii afecteze vederea. Medicii au ramas stupefiati cand au descoperit care este cauza durerilor mexicanei.

Acestia au observat ca substanta cenusie este cuprinsa de o cantitate insemnata de larva de tenie, mai exact 8 astfel de oua.

Neurochirurgul dr. Richard Meyrat a explicat ca pacienta a fost contaminata cu acest parazit dupa ce a consumat alimente infestate cu materie fecala, in timpul unei calatorii de acum doi ani din Mexic.

Tenia poate fi eliberata in mod natural din organism doar ca, in cazul Yadirei Rostro, parazitul a patruns in sange si a fost transportat astfel la creier. Ouale au crescut atat de mult incat lichidul din creier a fost afectat, femeia incepand sa aiba probleme cu vederea. Durerile au inceput sa fie din ce in ce mai insuportabile cu cat ouale se dezvoltau tot mai mult, sustin medicii.

Femeia a fost supusa unei operatii de indepartare a larvelor de la nivelul creierului. Interventia chirurgicala a fost filmata, insa mexicana nu a dorit sa vada nici macar o secunda din imagini. Tot ceea ce i-a ramas este sa ii multumeasca lui Dumnezeu ca a salvat-o de la moarte si ca se recupereaza neasteptat de bine.

medicii - 16092015-3

Tenia este un parazit care are forma de panglica. Aceasta nu poate trai de una singura in intestinul unui om sau animal si are nevoie de ‘colonie’.

Ouale acestui vierme ajung in corp prin mancarea ingerata (in special carnea cruda netestata din punct de vedere sanitar). Infectarea cu tenie poate avea loc si prin contactul cu scaunele animalelor sau apa contaminata, avertizeaza medicii.

Sursa foto: Youtube.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top