Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

VIDEO: Are aceasta fetita PUTERI PARANORMALE? Toti cei care au vazut filmuletul au ramas SOCATI!

Sunteti convinsi ca vreti sa vedeti videoclipul de mai jos? Nu de alta dar v-ar putea da idei si nu recomandam sa incercati acasa ceea ce reuseste aceasta fetita de 6 ani!

O fetita din Australia a ajuns vedeta pe Internet, facand inconjurul lumii pe retelele de socializare cu indeletnicirea ei deloc obisnuita. Riley Dashwood locuieste in provincia Southbank din Australia si a devenit senzatie in mediul online datorita talentului ei. Micuta are puteri paranormale, comenteaza cei mai multi internauti, altii spun ca videoclipul este trucat sau bine regizat. Site-ul CNN.com asigura ca filmuletul este cat se poate de autentic iar asta ne da cu adevarat fiori!

Riley are capacitatea de a arunca cu spatele obiectele in asa fel incat sa le nimereasca exact la locurile lor. Da, ati citit foarte bine: nu se uita deloc in spate atunci cand pune CD-ul in DVD player sau laptele in frigider. Si nu sta foarte aproape de obiectele din jurul ei, ceea ce demonstreaza ca ar putea oricand sa fie campioana la diferite sporturi precum golful sau oina.

Fata reuseste sa arunce cu spatele painea in toaster sau sa isi aseze periuta de dinti in pahar. Urmareste videoclipul de mai jos si da-ti cu parerea: are aceasta copila puteri paranormale sau oricine poate sa faca asa ceva?

FETITA - 21072015 - 3

BONUS: Puteri paranormale în funcție de zodie

Deși puterile paranormale nu se manifestă într-un mod vizibil și puternic la toată lumea, fiecare zodie are anumite înclinații magice, desprinse din lumea supranaturală. Iată ce forțe magice posedă fiecare zodie!

Berbecul. Cred că știm cu toții cât de încăpățânați sunt berbecii, însă pe lângă asta sunt îndrăzneți, curajoși și foarte realiști. Cu toate că sunt persoane cu picioarele pe pământ, darul magic pe care îl stăpânesc este proiecția astrală. Pe înțelesul tuturor, unii nativi din zodia berbecului pot să observe alte planuri de existență, pe care le percep cu ajutorul unor simțuri neobișnuite. În timpul somnului, spiritul se desprinde de trup și călătorește într-un alt spațiu. Persoanele la care se manifestă aceste evenimente, rămân, atunci când se trezesc, cu frânturi de imagini pe care nu și le pot explica.

Taurul. Taurii sunt persoane sincere, romantice și iubitoare, care nu au aștepări de la cei din jur și îi acceptă pe toți așa cum sunt, nu încearcă să schimbe pe nimeni. Puterea lor paranormală este vindecarea cu ajutorul energiei. Cei care sunt conștienți de această putere și-o pot manifesta concentrându-și toată energie în palme și vindecând probleme de sănătate ușoare sau dezechilibre energetice. Și cum totul este energie, pot vindeca foarte multe probleme.

Gemenii. Gemenii sunt persoane deschise, sociabile și foarte diplomate. Faptul că sunt atât de deschiși spre comunicare, le oferă gemenilor o putere supranaturală deosebită. Aceștia pot comunica cu spirite din alte lumi. Acest lucru se manifestă subtil, prin imagini surprinse cu coada ochiului sau sezanția unor atingeri atunci când sunt singuri. Totodată, gemenii primesc foarte des semne în vis, iar visele lor prevestesc întotdeauna ceva.

 Racul. Racii sunt foarte influențați de astre, iar starea lor de spirit poate fi foarte ușor influențată de puteri din alte lumi. Cea mai mare putere a lor este intuiția, care rareori dă greș. Nativii din rac au o viziune clară asupra viitorului, deși uneori pare că nici măcar nu conștientizează acest lucru. Pot primi mesaje din alte lumi, care se manifestă sub forma intuiției.

Leul. Leii au o putere paranormală mai specială, care cel mai probabil se manifestă datorită pasiunii și intensității cu care aceștia își trăiesc viața. Leii pot controla oamenii din jur cu ajutorul energiei sexuale. Dacă această energie este folosită într-un mod benefic, aceștia își vor găsi sufletul pereche mai repede decât se așteaptă, însă în caz contrar această putere îi poate nărui și îi conduce spre o viață vicioasă. Senzualitatea și sexualitatea posedată de lei este mai puternică decât orice altă forță din viața lor, însă nu toți sunt conștienți de acest aspect.

Fecioara. Ca și taurii, fecioarele au puterea vindecării. Deși sunt mai realiști și mai echilibrați decât taurii, nativii din fecioară sunt persone care se dedică în totalitate, persoane pentru care dragostea este primordială. Acest lucru poate stabili conexiuni foarte puternice cu persoanele din jur, pe care fecioarele le pot vindeca cu ajutorul energiei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top