Connect with us

Revistateo.ro

copil

Inedit

Vezi prin cate a trecut acest bebelus de cand s-a nascut. Este IMPRESIONANT!

Acum este un baietel sanatos, voinic si fericit, insa a trecut prin multe de cand s-a nascut.

Copilul lor a fost nascut cu 15 saptamani mai devreme, mult prea repede pentru ca medicii sa ii dea vreo sansa la viata. Bebelusul, pe nume Ward Miles a fost un supravietuitor, desi a avut o lupta grea de dus.

Parintii au fost socati de venirea pe lume a primului lor copil, caci se asteptau sa il cunoasca abia peste cateva luni – tocmai ce se intorsesera din vacanta.

CITESTE SI: ATENTIE, imagini DRAMATICE! Povestea unui bebelus nascut prematur este un SEMNAL DE ALARMA!

CITESTE SI: FOTO si VIDEO: Bebelusul fara craniu a facut 1 an! POVESTEA SOCANTA a fapturii care a emotionat Internetul

Studiile arata ca nasterea prematura provoaca leziuni pe creier, retard mental, probleme pulmonare, de auz si de vedere. Medicii nu se temeau doar de acest lucru, in cazul lui Ward Miles…

La 10 zile dupa nasterea lui Ward, medicii au descoperit ca cel mic avea sangerari grave la creier, iar medicii au spus ca nu pot face nimic. Tot ce se putea era sa se roage.

Totusi, ceva miraculos s-a intamplat! Tatal lui Ward a notat totul intr-un jurnal, povestind cum vorbea cu micutul bebelus, il tinea de manuta iar acesta a deschis ochii din senin. S-a uitat fix la el, desi stia ca un copil atat de mic nu poate vedea. Nici nu a clipit, iar tatal sau a reusit sa ii faca o fotografie. „Nu voi uita niciodata momentul acela – am simtit de parca mi-a spus: Sunt bine, nu renuntati la mine”, povesteste tatal lui Ward.

16 luni mai tarziu, baietelul lor si-a revenit complet. Invata sa mearga si spune cateva cuvinte, precum „catel” si „Mc” (numele cainelui familiei).

Urmatorul material video a fost facut de tatal lui Ward pentru a-si surprinde sotia fix de ziua ei, care este aceeasi cu ziua in care Ward a fost adus de la spital.

VEZI IN VIDEO PRIN CATE A TRECUT BEBELUSUL WARD
ATENTIE, IMAGINI CARE TE POT AFECTA EMOTIONAL!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top