Connect with us

Revistateo.ro

Vezi ce se întâmplă atunci când bei apă caldă

Stiri

Vezi ce se întâmplă atunci când bei apă caldă

Vezi ce se întâmplă atunci când bei apă caldă. Chiar dacă preferăm să bem apa rece, mai ales pe timp de vară, consumul ei la o temperatură mai mare are numeroase beneficii asupra corpului. Tocmai din acest motiv specialiștii recomandă ca lichidul cald să fie băut dimineața, înainte de micul dejun. Combinată cu puțin suc de lămâie, apa caldă va crea un strat protector pentru întregul organism. Acest obicei zilnic va crea o barieră împotriva radicalilor liberi și va duce la întărirea sistemului imunitar.

CITEȘTE ȘI: Băutura care te scapă de bolile de rinichi

Avantajele consumului de apă caldă:

Luptă împotriva îmbătrânirii premature prin eliminarea toxinelor din corp. Băută pe stomacul gol, aceasta va duce la repararea celulelor și la creșterea elasticiății pielii.

Apa caldă este ideală și în curele de slăbit, întrucât va încuraja organismul să elimine grăsimile din corp, îmbunătățind digestia și funcțiile renale.

Circulația sangvină este și ea îmbunătățită prin consumul de apă caldă. În plus, sângele se curăță de toxine.

În cazul în care suferi de constipație, află că apa caldă te va ajuta să te hidratezi corespunzător și să elimini în mod normal deșeurile din corp.

Apa caldă ține loc și de analgezic, consumul ei fiind indicat și pentru durerile de cap sau cele menstruale. Mai mult decât atât, aceasta va ajuta și în combaterea crampelor musculare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top