Connect with us

Revistateo.ro

A baut 2 pahare de apa calda pe stomacul gol timp de 6 luni, Iata cu ce s-a ales

Stiri

A baut 2 pahare de apa calda pe stomacul gol timp de 6 luni. Iata cu ce s-a ales

Ce se intampla daca bei apa calda pe stomacul gol? M-am hotarat sa scriu acest articol in speranta ca voi ajuta cat mai multe persoane care doresc sa slabeasca intr-un mod cat mai natural si printr-o metoda cat se poate de simpla.

Aceasta poveste este una personala, intrucat este vorba despre sotia mea Manuela Iacov. La insistentele ei am hotarat ca ar fi destul de interesant sa va expun si voua secretul celei mai bune metode de slabit, o metoda extrem de simpla, ce a avut un efect uimitor asupra ei.

In urma cu 8 luni de zile, intr-o seara, pregatindu-ne sa mergem la un eveniment, sotia mea a avut un exces de furie pentru ca o rochita cumparata cu cateva luni in urma, nu o mai incapea. Din acea seara pot spune ca a inceput totul.

Dupa ce a cautat si a urmat nenumarate diete timp de 2 luni de zile, insa fara a avea prea mare succes, la insistentele mele a inceput sa bea in fiecare dimineata , pe stomacul gol, doua pahare a 200 de ml de apa plata calduta, urmate de consumul a doua lingurite de miere.

Cacao cu apă caldă, rețeta-minune pentru 2 afecțiuni aflate în topul celor mai periculoase boli

Apa si mierea au fost singurele lucruri pe care le-a consumat pana la orele pranzului! Pot spune ca la inceput i-a fost destul de greu sa bea cele doua pahare de apa, insa dupa un timp, acest obicei a devenit o obisnuinta.

La acea vreme ea cantarea 65 de kilograme, o greutate destul de “normala” pentru o mama cu o inaltime de 1.70 m. Iata ca dupa 6 luni, Manuela cantareste 50 de kilograme!

De ce consider eu acest remediu uimitor? Afla pe DANANDRONIC.NET.

Subiecte pe aceeasi tema: De ce e bine să bei apă caldă cu lămâie dimineaţa

Te-ai gândit vreodată ca dimineaţa să schimbi ceaşca de cafea cu un pahar de apă fiebinte cu lămâie pe stomacul gol?Nutriţionistul american Ann Louise Gittleman ne recomandă tuturor să facem acest lucru.

El susţine că acest amestec poate fi benefic pentru organism în multe moduri, ajută la pierderea greutăţii, îmbunătăţeşte digestia, sporeşte conţinutul şi aportul de vitamina C din organsim. Poţi chiar condimenta această băutură dacă vrei să îi sporeşti beneficiile.

Apa fierbinte cu lamaie dimineata pe stomacul gol stimuleaza sistemul digestiv.. Acest lucru imbunatateste capacitatea organismului de a absorbi nutrienti. Absorbtia slaba a nutrientilor poate provoca senzatia de foame chiar si atunci cand aceasta nu exista.

Atunci când acest amestec ajunge în organism, aceasta ajută la curăţarea rinichilor şi ficatului de toxine, de asemenea, poate ajuta la curăţarea sistemului limfatic, un alt sistem al organismului care elimină toxinele.

Sucul de lămâie oferă o cantitate mare de vitamina C. O lămâie conţine 30,7 mg de vitamina C, iar cantitatea zilnică recomandată este de 75 mg pentru femei şi de 90 mg pentru barbati. Cei care consumă mai multă vitamina C au un sistem digestiv mai eficient decât persoanele care nu o fac.

De asemenea, lămâile cresc aciditatea sistemului digestiv, ajutând la absorţia calciului. Acest proces este foarte eficient dacă vrem să pierdem în greutate, deoarece calciul este depozitat în celulele de grăsime. Cu cât se găseşte mai mult calciu în celulele grase, cu atât este stimulată mai uşor arderea acestora.

Vitamina C stimulează sistemul imunitar, ajută la prevenirea bolilor de inimă şi scade riscul de accident vascular cerebral şi de cataractă. De asemenea, aceasta vitamină antioxidant poate ajuta la scăderea riscului de cancer atunci când fructele sunt consumate proaspete.

1 Comment

1 Comment

  1. Lacramioara

    2017-06-27T20:47:22+03:00 at 2017-06-27T20:47:22+03:00

    Mierea de albina se ia imediat dupa apa calda?Undeva pe la ora 9 se poate consuma cafea fara lapte fara zahar ?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top