Connect with us

Revistateo.ro

Vezi ce articole nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă

Inedit

Vezi ce articole nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă

Iată care sunt articolele ce nu trebuie să îţi lipsească din garderobă.

CITEŞTE ŞI: AFLĂ CUM SĂ ARAŢI BINE ÎN BLUGI STRÂMŢI

Bijuteriile clasice. Acele piese pe care le porţi de dimineaţa până seara şi fără de care te simţi fără farmec. Fie că este vorba de o pereche de cercei de aur, de un lănţişor subţire, de colierul bunicii tale sau de un inel de epocă, păstrează aceste bijuterii clasice şi elegante.

Pantofii cu toc negri/ nude/beige/ crem. O pereche de pantofi cu toc realizaţi dintr-un material de calitate îţi va fi alături o viaţă întreagă. Fie că mergi la birou, la o petrecere sau ieşi în oraş, o pereche de tocuri negre sau nude se pot asorta multor ţinute şi sunt o piesă necesară în orice garderobă, făra doar şi poate.

Un sutien sau un set potrivit. Găsirea unui sutien potrivit poate fi o sarcină destul de dificilă. Începe prin obţinerea măsurii potrivite, prin măsurarea corectă și apoi alege un sutien care este confortabil și va merge purtat sub o varietate de topuri diferite, rochii sau cămăşi. Se recomandă culoarea pielii sau o culoare închisă, albul fiind prea evident.

O geantă neagră de piele. O astfel de geantă de mână neagră confecţionată dintr-o piele de calitate va rezista ani de zile din momentul achiziţiei. Este funcţională, elegantă, versatilă şi chic şi poate fi asortată unui spectru larg de ţinute, de la casual pana la office. O dimensiune medie spre mare este ideală pentru o femeie activă, deoarece este suficient de încăpatoare pentru a ţine portofelul, telefonul, precum și alte elemente esențiale vietii de zi cu zi, cum ar fi portfardul, şerveţele sau o sticlă de apă. Nu trebuie să îţi lipsească din garderobă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top