Connect with us

Revistateo.ro

super glue-ul

Stiri

Vezi care este cea mai eficientă metodă de a-ți da jos super glue-ul de pe degete

Indiferent de motivul pentru care ai ales să folosești super glue-ul, de cele mai multe ori se întâmplă ca acesta să ți se lipească de degete.

CITEȘTE ȘI: SOLUȚIE DE LA BUNICA PENTRU A ELIMINA MUCEGAIUL DIN CASĂ

Este important ca atunci când folosești spuer glue-ul să ții cont de faptul că acesta nu lipește doar materialele între ele, și este foarte probabil să ți se lipească și de degete. Uite care este cea mai eficientă metodă de a-l îndepărta de pe degete!

1. Cel mai important pas și primul este să nu încerci să forțezi pielea să se dezlipească. Mai mult ca sigur nu vei reuși și riști să îți rupi sau să rămâi fără o fâșie din piele.

2. Pasul numărul doi este să rogi pe cineva să-ți pregătească materialele pentru a dizolva super glue-ul. Pentru că altfel, riști să te lipești și de alte suprafețe. Metoda cea mai eficientă este apa cu săpun și mai apoi, dizolvantul pe bază de acetonă sau, mai simplu, acetona.

3. Folosește prima dată cea mai bună soluție. E important să acționezi foarte rapid pentru a îndepărta super glue-ul de pe piele, înainte ca acesta să se întărească. Ar trebui să încerci cea mai bună soluție recomandată: dizolvantul pe bază de acetonă sau daca ai acetonă la îndemână, folosește-o pe aceea.

4. Aplică pur și simplu acetonă pe zona afectată. O poți turna nediluată sau poți folosi discuri de bumbac. Acetona este eficientă în descompunerea cianoacrilatului, un component al super glue. Lipiciul va fi îndepărtat după câteva minute de frecare ușoară.

Sursa foto: inspiredpink.blogspot.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top