Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Vezi când expiră prezervativele și cum NU se folosesc!

Cu toate că pare greu de crezut, încă mai sunt persoane care nu știu cum se folosesc prezervativele. Iată cele mai comune erori și o informație de luat în seamă: și acestea expiră.

1. PREZERVATIVELE AU DURATA LOR DE VIAȚĂ

Înainte de a-l folosi (corect sau incorect), trebuie să te asiguri că prezervativul achiziționat nu este… stricat! Termenul de valabilitate al unui prezervativ este reglementat prin lege. Acesta poate avea o viață de maxim patru ani. Chiar dacă este conceput din latex, prezervativul poate să nu mai fie bun, atunci când lichidul spermicid care este aplicat în interior nu mai este bun.

CITEȘTE ȘI: INFORMAȚII NECUNOSCUTE DESPRE PREZERVATIVE
2. BĂRBAȚII ÎȘI PUN TÂRZIU PREZERVATIVUL
În timpul actului sexual, aproape 60% dintre bărbații desfac prezervativul cu puțin timp înainte de momentul orgasmic. Această practică de utilizare tardivă a prezervativului nu te protejează de boli li nici de sarcinile nedorite. Chiar dacă bărbatul nu a ajuns la orgasm, scăpări de spermă au loc și în timpul actului sexual în sine.

3. NU MOTOTOLIȚI PREA MULT PREZERVATIVUL!
Îl puteți rupe înainte de a-l pune în funcțiune sau îi puteți schimba forma și textura, riscând o rupere a acestuia în timpul actului sexual.

4. MAI BINE UN PREZERVATIV MAI MARE DECÂT UNUL MIC
Motivul este simplu: alegerea nepotrivită a prezervativului (mărimea medie sau mică) poate provoca alunecarea acestuia, iar urmările nu sunt dorite pentru niciunul dintre parteneri, mai ales dacă nu s-au gândit la cele mai ieftine scutece de pe piață.

5. MULAȚI PREZERVATIVUL PERFECT PE PENIS ȘI LĂSAȚI SPAȚIU LA VÂRF, PENTRU AER
Și penisul trebuie să respire, iar dacă acesta este strâns prea tare pe organul genital masculin, ruperea acestuia este aproape sigură în timpul sexului. Asigură-te că există un spațiu de degete între penis și rezervor, pentru depozitarea spermei.

Sursa foto: cosmopolitan.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top