Connect with us

Revistateo.ro

Vezi aici dacă ai câştigat LOTERIA BONURILOR FISCALE

Inedit

Vezi aici dacă ai câştigat LOTERIA BONURILOR FISCALE

Vezi aici dacă ai câştigat LOTERIA BONURILOR FISCALE. Autorităţile au dat startul Loteriei bonurilor fiscale în a doua zi de Paşte, iar cei care au şanse la banii statului sunt românii cu bonuri din luna februarie, ziua 7, pe a căror valoare este 006.

Mai exact, este vorba de persoane care au strânse unul sau mai multe bonuri din 7 februarie, cu sume plătite între 6,00 şi 6,99 lei. Câştigătorii au timp 30 de zile pentru a se prezenta la sediile ANAF cu bonurile fiscale în original, o copie după actul de identitate, urmând ca premiile să fie acordate în cel mult trei luni.

CITEŞTE ŞI: Ce şanse ai să câştigi LOTERIA BONURILOR FISCALE, în funcţie de zodie

Astfel, românii vor trebui să caute printre grămada de bonuri fiscale pe acelea care au înscrise data şi valoarea câştigătoare, pentru a-l depune ulterior la unul din punctele ANAF

Pentru prima extragere au fost luate în vedere toate bonurile emise între 2 februarie şi 28 martie 2015, cu o valoare cuprinsă între 1 leu şi 999 lei (TVA inclus).

Pentru Loteria bonurilor fiscale intră întră în concurs atât bonuri fiscale achitate cu bonuri de masă sau card, cât şi cele eliberate casele de schimb valutare, ori de firme neplătitoare de TVA.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top