Connect with us

Revistateo.ro

Ce şanse ai să câştigi LOTERIA BONURILOR FISCALE, în funcţie de zodie

Stiri

Ce şanse ai să câştigi LOTERIA BONURILOR FISCALE, în funcţie de zodie

Ce şanse ai să câştigi LOTERIA BONURILOR FISCALE, în funcţie de zodie:

Berbec. Pentru că eşti nerăbdător din fire, aştepţi cu sufletul la gură extragerile norocoase, chiar dacă joci mai degrabă pentru provocare, nu pentru bani. Ai avea şanse mari să câştigi dacă extragerea ar avea loc într-o marţi.

Taur. Pentru că nu iubeşti munca, speri ca o astfel de variantă de îmbogăţire să vină şi în casa ta. Ai strâns multe bonuri, pe care le verifici periodic, rugându-te să strige numerele tale. Vinerea ai cele mai mari şanse de câştig, astfel că păstrează chitanţele de la cumpărăturile din această zi.

CITEŞTE ŞI: Top 4 zodii care dăruiesc mai mult decât primesc

Gemeni. Ba ţi se pare o prostie să participi la o astfel de loterie, ba ai pune ceva bonuri fiscale deoparte pentru extragerile viitoare. Chiar dacă nu eşti un pasionat al jocurilor de noroc, este posibil să te regăseşti printre câştigători, cu un bon emis într-o zi de miercuri.

Rac. Tradiţionalist din fire, strângi bonurile dintr-un singur loc, crezând că acestea îţi vor aduce o avere peste noapte. Schimbă locaţia din care îţi faci cumpărăturile, în special lunea, iar norocul s-ar putea să se schimbe şi el.

Leu. Pentru că eşti obişnuit să munceşti pentru ceva, nu crezi în loteria bonurilor fiscale, chiar dacă ai puse câteva deoparte. Generos din fire, le spui tuturor că, dacă vei câştiga, le vei cumpăra o mulţime de lucruri. Duminica este ziua ta norocoasă, aşa că mizează pe asta.

Fecioară. La cât de calculată eşti, cu siguranţă ai un teanc de bonuri fiscale în casă, aranjate în funcţie de data emiterii. Cu multă răbdare, este posibil să câştigi la un moment dat banii pe care i-ai cheltuit în această viaţă. Miercurea este plină de noroc pentru tine, aşa că încearcă să strângi cât mai multe bonuri din această zi.

Balanță. Problema cea mai mare în cazul tău este să te decizi dacă merită efortul de a aduna o grămadă de bonuri fiscale, căci nu crezi că ai putea fi tu cea câştigătoare. Ce-i drept, şansele tale la un câştig peste noapte sunt mici, dar nu se ştie niciodată de unde sare iepurele. Norocul este de partea ta vinerea, aşa că grupează bonurile şi în funcţie de asta.

Scorpion. Mare amator de astfel de jocuri, vei urmări fiecare extragere cu sufletul la gură şi este posibil ca deja să te afli printre câştigători. Cu toate acestea, nu eşti atât de încântat de premiu pe cât te aşteptai, însă asta nu te va opri să strângi în continuare bonurile fiscale, mai ales pe cele din zilele de marţi.

Săgetător. Simpla curiozitate te împinge să colecţionezi bonurile fiscale şi chiar să le ceri mai des vânzătorilor. Nu ai tu mult noroc la astfel de premii, însă nici nu te vei arăta prea dezamăgit de asta. Încearcă să-ţi creşti şansele adunând chitanţele de joi.

Capricorn. Ai început uşor, cu un bon, iar pe măsură ce jocul te-a atras, ai început să cauţi prin casă şi după restul. Chiar dacă prima extragere nu ţi-a adus vreun câştig, tu nu renunţi, pentru că eşti o persoană perseverentă. Bonul cumpărăturilor din zilele de sâmbătă te pot face milionar peste noapte.

Vărsător. Mereu pus pe câştig, ajungi de multe ori să iei bonurile altor persoane, pentru a-ţi creşte şansele. Pentru că dorinţa de a lua banii statului este mare, este posibil ca acest lucru să se şi întâmple în curând. Sâmbăta e cu noroc.

Pești. Eşti genul de om care mai degrabă visează la ce ar face cu banii decât să colecţioneze bonurile fiscale. Nu uita că pentru a câştiga trebuie să şi joci. Bonurile de joi îţi aduc cel mai mult noroc, aşa că poţi încerca cu ele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top