Connect with us

Revistateo.ro

Câte premii s-au dat până la urmă la LOTERIA FISCALĂ

Stiri

Câte premii s-au dat până la urmă la LOTERIA FISCALĂ

În urma primei extrageri, Ministerul Finanţelor a reuşit să centralizeze, la finalul săptămânii trecute, cererile depuse de oameni, ajungându-se astfel la un număr oficial de 9.150 de câştigători.

Astfel, norocoşi afost cei care au avut strânse bonuri fiscale din data de 7 februarie, cu valori curpinse între 6.00 şi 6.99 lei. Cei care nu s-au prezentat la sediile ANAF cu bonurile în original şi copie după actul de identitate, o mai pot face până pe 13 mai.

CITEŞTE ŞI: Vezi aici dacă ai câştigat LOTERIA BONURILOR FISCALE

Fodul de premii este de un milion de lei, care va fi distribuit în mod egal între câştigători. Premiile oferite de statul român vor fi acordate în termen de trei luni.

Este validat un bon doar dacă a fost emis de un aparat ce funcţionează conform legii, care prezintă informaţiile clare, cu scris lizibil, are valoarea exprimată în lei egală cu cea extrasă, a fost emis în ziua extrasă şi nu are vreun cod de înregistrare fiscală a cumpărătorului.

În loteria fiscală intră bonurile plătite cu bonuri de masă, carduri, şi chiar cele primite în urma unui schimb valutar ori de la o firmă neplătitoare de TVA.

Loteria fiscală urmează să fie organizată în fiecare lună, în prima duminică de după data de 15. Extragrea bonurilor va mai avea loc ocazional, de sărbători.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top