Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Ce numere trebuie să joci la loto în funcție de zodie. Nimeni nu știe asta

De multe ori ne-am întrebat ce numere trebuie să jucăm la loto. Iată ce spune astrele legat de numerele pe care trebuie să le joci la loterie.

Tot astrele ne dezvăluie și modul în care trebuie să cheltuim banii câștigați la loto. Numerele norocoase ale fiecărui semn zodiacal le regăsiți mai jos.

Berbec

Când vine vorba de bani,ai un talent nativ de a menține un echilibru între a cheltui și a economisi. În plus,ești o persoană vizionară căreia în place să se implice în activități menită să îmbunătățească viața semenilor.

Numere norocoase
4,7,8,12,13,17,22,26

Taur

Îți plac banii și faci orice îți stă în putință ca să nu duci lipsă de nimic. Visezi la câștiguri mari care să-ți permită plăceri materiale și culinare. Din păcate,cu toate că participi la jocuri precum loteria,ai prea puțin norocși numai dacă muncești mult ai tot ce-ți dorești.

Numere norocoase
2,4,6,11,12,16, 20,29,37,47

Gemeni

Nu te poți decide ce să alegi dintre lucrurile care-ți sunt utile și cele care-ți fac plăcere. Chiar dacă ai ajuns la concluzia că banii sunt precum un rău necesar,nu te gândești prea mult la aspectul economisirii lor.

Numere norocoase
3,5,8,10,12,15,23

Ce numere să joci la Loto în funcție de zodie

Rac

Poți câștiga foarte ușor și la fel de ușor poți să-i cheltuiești. Totuși,nu ești o persoană foarte cheltuitoare. În general,îți place să investești și să economisești,privind cum se adună de la o zi la alta. Îți place să lași senzația că nu ai foarte mulți bani.

Numere norocoase
2,4,7,9,11,14,16,20,25

Leu

Îți place să fii înconjurată de lucruri moderne,în tendințe și,din fericire,banii nu sunt o problemă pentru tine,pentru că ai noroc de ei. Rareori te gândești să economisești. Ești și o persoană generoasă,iar dacă un prieten are nevoie de ajutor,ești gata să-i dai și ultimul tău bănuț.

Numere norocoase
1,3,4,8,10,13,19,22

Fecioară

Știi foarte bine cum să faci pentru a nu duce lipsă de bani. Foarte atentă în privința cheltuielilor,încerci să economisești cât mai mult posibil pentru zile negre. Plănuiești costurile în avans și nu cheltuiești prea mult. Din când în când,îți face plăcere să cumperi ceva frumos pentru tine.

Numere norocoase
2,5,7,12,14,23,32,41

Balanță

Te descurci de minune în a păstra un echilibru între economii și cheltuieli. Dacă ai câștiga la loterie,probabil o mare pare din bani va fi destinată schimbării garderobei,pentru că adori moda și hainele de calitate.

Numere norocoase
1,6,11,15,24,33,42

Ce numere să joci la Loto în funcție de zodie

Scorpion

Odată ce ți-ai stabilit un buget,ești îndeajuns de disciplinată pentru a nu-l depăși. Crezi prea puțin în câștigurile obținute facil și,chiar dacă mai joci câteodată la loterie,ești sigură că banii vin numai prin muncă. Pentru tine,banii reprezintă siguranță și-ți dau un sentiment de control. Îți place să economisești și te gândești mult înainte de a investi în ceva.

Numere norocoase
9,14,19,27,36,45

Săgetător

Găsești plăcere în a obține și a cheltui bani. Te numeri printre nativii cei mai entuziaști și plini de viață,care nu-și face griji pentru ziua de mâine sau pentru job. Îți asumi riscuri și-ți păstrezi optimismul,având credința că există cineva acolo sus care te iubește și-ți va da tot ce ai nevoie. Dacă se întâmplă se câștigi la loterie,cu siguranță te vei gândi mai întâi unde să mergi în vacanță și la prietenii pe care-i vei lua cu tine.

Numere norocoase
3,8,12,13,18,21,30

Capricorn

Te pricepi de minune să administrezi timpul și banii,astfel încât să nu duci lipsă de nimic. Ești muncitoare și nu crezi în câștigurile obținute cu ușurință,pentru că ai siguranța că numai munca îți va aduce succesul pe termen lung.

Numere norocoase
1,4,7,12,17,19,22,26

Vărsător

În privința banilor,păstrezi un echilibru între cheltuieli și economii. Dacă ai câștiga o sumă mare de bani,sigur ai prefera s-o cheltuiești pe călătorii,pentru a vedea lumea.

Numere norocoase
4,9,13,14,17,19,22,26

Pești

În general,nu dai prea mare importanță banilor,pentru că ei sunt daor un mijloc de a-ți atinge visele și scopurile. Uneori,cheltuiești peste măsură,fără să-ți faci calcule dacă vei avea sau nu probleme în viitorul apropiat,alteori devii foarte strângătoare.

Numere norocoase
3,8,13,16,18,21,25,30,34,43

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top