Connect with us

Revistateo.ro

Doi parinti au luat decizia sa publice poza cu copilul lor muribund pentru a atrage atentia asupra importantei unui vaccin anti meningita B.

Inedit

“Vaccinati-va copiii!” Ca sa convinga, acesti parinti arata lumii intregi cum moare baietelul lor. Atentie, imagini cu puternic impact emotional!

Doi parinti au publicat o fotografie cutremuratoare a baietelului lor in varsta de sapte ani, care a murit din cauza meningitei. Cei doi au facut acest gest pentru a atrage atentia asupra importantei unui vaccin anti-meningita.

Mason Timmins avea doar sapte ani cand meningita l-a rapit de langa parintii lui. Se intampla inainte de Craciun, iar momentul le-a provocat o suferinta greu de imaginat celor doi.

Dupa aceste clipe teribile, au adunat mult curaj si au decis sa posteze o imagine care dezvaluie ultimele momente din viata fiului lor, in scopul de a atrage atentia asupra pericolului reprezentat de meningita B si pentru a ii indemna pe parinti sa faca vaccin copiilor lor contra acestei maladii.

„La inceput, am vrut sa tinem aceasta fotografie privata. Pana acum, doar membrii familiei si cadrele medicale care facusera aceasta poza o vazusera”, au spus parintii pentru publicatia birtanica Mirror, precizand ca au luat decizia de a face fotografia publica, dupa ce au vazut o alta poza cu o fetita in varsta de doi ani, care a murit tot din cauza meningitei.

CITESTE SI: Monica Tatoiu, FERMA in privinta vaccinarii copiilor. Ce sfat le ofera parintilor

CITESTE SI: 12 romani morti de gripa pentru ca au refuzat sa faca vaccin

Ei au facut si o marturie dureroasa a ultimelor momente din viata fiului lor. „Ultimul lucru pe care l-a spus a fost daca putem sa il lasam sa se uite la televizor la desenul animat Casper, fantoma prietenoasa. S-a uitat pana la sfarsit si a adormit. Era treaz de la 6 dimineata si vomitase, dar parea ca se simte mai bine, asa ca m-am gandit sa il las sa doarma”, a povestit mama copilului, care in acele momente nu stia ca micutul sufera de meningita.

Din acel moment, lucrurile au luat o intorsatura nefericita, iar copilul a inceput sa se simta foarte rau. Disperati, parintii l-au dus de urgenta pe baietel la spital. Doctorii au constatat ca este vorba despre meningita. I-au facut o injectie cu antibiotice, avertizandu-i pe cei doi ca s-ar putea sa tipe din cauza durerii. Dar Mason nu a facut-o. Nu s-a miscat, n-a tresarit, nu si-a recapatat cunostinta. Dupa 24 de ore, s-a ridicat la Ceruri.

Ultima poza cu micutul Mason, inainte de a inceta din viata

Inainte ca asistentele medicale sa il deconecteze de la aparatele care il mentineau in viata, parintii au facut acea poza cutremuratoare, pentru a-si aminti vesnic de fiul lor.

Claire Timmins, mama lui Mason, spune ca sotul ei nici acum nu poate vorbi despre cele petrecute fara sa planga. Au luat insa decizia sa publice poza dramatica pentru a avertiza ca o boala poate fi necrutatoare daca nu e prevenita si pentru ca niciun alt parinte sa nu fie nevoit sa isi vada copilul cum i se stinge in brate.

O petitie guvernamentala pentru a vaccina copiii anti meningita B a devenit cea mai semnata din Marea Britanie, strangand peste 600.000 de semnaturi.

Voi ce parere aveti despre acest caz?

 

foto:mirror.co.uk

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top