Connect with us

Revistateo.ro

NASA-17082015

Inedit

Va veni sfarsitul lumii pe 28 septembrie? Ce spune NASA

Un pastor a lansat o teorie cutremuratoare: pe 28 septembrie 2015 va veni sfaristul lumii. Ce spune NASA despre aceasta afirmatie.

Pastrorul John Hagee din San Francisco a lansat teoria conform careia va veni sfaristul lumii in data de 28 septembrie 2015 bazandu-se pe faptul ca in aceasta luna vor avea loc patru eclipse de luna, in loc de una sau doua cum se intampla in restul lunilor anului.

Potrivit Incomemagazine, in perspectiva pastorului, acest eveniment astronomic prevestete sfarsitul lumii. Iar acest lucru nu se intampla oricum. Se pare ca vom fi loviti de un meteorit care ne va rade pur si simplu de pe fata Pamantului.

Stirea a creeat destul de multa neliniste si isterie in randul oamenilor de pe tot globul, asa ca NASA a considerat ca este cazul sa lamureasca lucrurile. Agentia Spatiala Americana este la curent cu orice miscare si eveniment al spatiului cosmic din apropierea Pamantului, asa ca era de domeniul lor sa faca o declaratie oficiala.

NASA a precizat printr-un comunicat de presa ca sansele ca un asteroid sa intre in directa coliziune cu Pamantul in cursul acestei luni sunt de 0,01%. Asta pentru ca in intervalul respectiv, planeta noastra nu se va apropia de niciunul dintre obiectele spatiale care reprezinta un pericol, fie el cat de mic pentru Terra.

Sursa foto: 7-themes.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top